free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωσε Σπανό η Παναχαϊκή

Ένας ποδοσφαιριστής που τίμησε τη φανέλα της Παναχαϊκής επί μία τετραετία (2006 έως 2010 στη Γ Εθνική), επιστρέφει στα παλιά λημέρια!

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπανό, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν λίγο με κάθε επισημότητα και αφήνει το τοπικό πρωτάθλημα και τον γειτονικό Διαγόρα Βραχνέικων για λογαριασμό των Πατρινών.

Μετά την Παναχαϊκή, ο 27χρονος επιθετικός αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο, στον Εθνικό Σαγέικων, στον Ατρόμητο Αχαΐας και επί μία τριετία φόρεσε τη φανέλα της Αχαϊκής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την «κοκκινόμαυρη» φανέλα θα φορέσει και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα ο πατρινός επιθετικός Γιάννης Σπανός.

Ο 27χρονος σέντερ φορ συμφώνησε σε όλα με την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής και επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του με την οποία στο παρελθόν αγωνίστηκε για 4 ολόκληρα χρόνια.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στην άμεση ανταπόκριση των παραγόντων του Διαγόρα Βραχνεϊκων, ομάδα με την οποία αγωνιζόταν μέχρι σήμερα ο Γιάννης Σπανός, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι η ομάδα τους διεκδικεί φέτος με αξιώσεις τον τίτλο στην Α΄ Τοπική Κατηγορία δεν εμπόδισαν τον ποδοσφαιριστή να έρθει στην Παναχαϊκή.

Ο Γιάννης Σπανός θα αγωνιστεί με τα χρώματα του Διαγόρα σε δυο ακόμα παιχνίδια αυτή την εβδομάδα και από την Δευτέρα τίθεται κανονικά στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και της νέας του ομάδας.»

 

Related posts

Από την Άνω Μερά στο Χαϊδάρι ο Καρίμαλης

Abola Team 3

«Υπογράφει» στην Ρόδο ο Πότσι

Abola Team 3

Ανέλαβε ο Σταυρακόπουλος τον Φωστήρα

Kώστας Παλαιολόγος