free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δυνατά για στόπερ στον ΑΟΝΑ

Εντείνονται οι προσπάθειες για την απόκτηση ενός ποιοτικού κεντρικού αμυντικού.

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον ΑΟΝ Αργυρούπολης.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των νοτιοαναλιτκών προαστώιν κινούνται με μεθοδική τρόπο κι εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή το ενδεχόμενο απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές κα προσφέρει καίριες λύσεις στα μετόπισθεν, όου έχουν εντοπιστεί αρκετές αδυναμίες στο πέρασμα του πρώτου μισού της φετινής περιόδου.

Η γενικότερη αίσθηση, που έχει καλλιεργηθεί, θέλει τους ανθρώπους του ΑΟΝΑ μέσα στις επόμενες ημέρες να θέτουν στην τελική ευθεία τις προσπάθειές τους, που αφορούν την ουσιαστική ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Μπουγάς: «Μας έμεινε μια πικρία»

Ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν στον ΑΟΝΑ από το τρόπο με τον οποίο ήρθε η εντός έδρας ήττα από το Παλαιό Φάληρο με 0-1. Το γεγονός ότι η πρωτοπόρος ομάδα του δευτέρου ομίλου έφτασε στην νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, σαφέστατα έχει αφήσει με το παράπονο όλους στο στρατόπεδο του συλλόγου, αφού με βάση την εικόνα που παρουσίασε, αυτότ ο σκορ δεν της άξιζε.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Δημήτρη Μπουγά στο «Αbola.gr»:

«Μας μένει η πικρία για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίσαμε την ήττα. Παίζαμε με τον πρωτοπόρο του ομίλου, θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, αλλά τελικά γνωρίσαμε την ήττα στο 93ο λεπτό. Η αίσθησή μου είναι το τελικό σκορ μας αδικεί. Από εδώ και στο εξής δεν μπορούμε να λέμε τίποτε άλλο. Βάζουμε το κεφάλι κάτω και προχωράμε. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Αστέρα Ζωγράφου. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και όλοι μας πρέπει να εμφανιστούμε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι».

Με νέο πρόσωπο τον Βαγγέλη Μαλιώρα θα παραταχθεί ο ΟΑΝΑ κόντρα στον Αστέρα Ζωγράφου. Ο 27χρονος επιθετικός εξέτισε την ποινή του κι εντάχθηεκ ξανά στα πλάνα του προπονητή του Δημήτρη Μπουγά.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Η Τερψιθέα 2-1 τον ΑΟ Ταταύλα

Abola Team

Ντεντόπουλο και Παπάζογλου τα Μελίσσια

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος