free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Επένδυση» με Κλαούντιο Φερετάι τα Ιλίσια 2004

Στην απόκτηση του νεαρού Αλβανού επιθετικού από τον Μικρασιατικό προχώρησαν τα Ιλίσια 2004

Τον μεταγραφικό τους καλπασμό συνεχίζουν ακάθεκτα τα Ιλίσια 2004. Οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώρησαν σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προοπτικής, αφού ενέταξαν στο ρόστερ τους, τον 19χρονο Αλβανό επιθετικό Κλαούντιο Φερέται από τον Μικρασιατικό.

Το νέο απόκτημα αποτέλεσε προσωπική εισήγηση του προπονητή Περικλή Παπαζαφειρόπουλου, ο οποίος εκτιμά απεριόριστα το ταλέντο, αλλά και τις εκτελεστικές του ικανότητες.

Μάλιστα, η διοίκηση των Ιλισίων 2004 εξέφρασε την επιθυμία της να ευχαριστήσει δημόσια τους ιθύνοντες του Μικρασιατικού και ιδιαίτερα τους κ.κ. Αναγνώστου και Μιχαηλίδη για την διάθεση συνεργασίας, που επέδειξα στην μεταγραφική υπόθεση του Φερετάι.

Γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα Ξενιτίδης, Αγγελίνας

Ενός κακού μύρια έποντια στα Ιλίσια 2004. Σαν να μην έφτανε η εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Άμιλλα Περιστεριου, με την οποία η ομάδα υποχώρησε όσον αφορά την προσπάθεια διεκδίκησης της ανόδου στην Α’ Κατηγορία, προέκυψαν θέματα με δύο βασικούς ποδοσφαιριστές. Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης ο διαιτητής Κώστας Σχίζας έγραψε στο φύλλο αγώνα τους Στέλιο Ξενιτίδη και Δημοσθένη Αγγελίνα για εξύβριση. Γεγονός το οποίο σημαίνει ότι θα τους επισύρει ορισμένες αγωνιστικές τιμωρίας.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις,πολλαπλασιάζονται τα αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή Περικλή Παπαζαφειρόπουλο, όσον αφορά την επερχόμενη κρίσιμη αναμέτρηση με την Ανθούπολη. Κι αυτό διότι, εκτός πλάνων έχει τεθεί για μία ακόμη αγωνιστική ο Δημήτρης Φασίτσας, ο οποίος χρωστάει ακόμη ποινή

Related posts

Η μεθοδικότητα του Θανάση Ζαμπούρα έφερε την Αθηναϊδα στην μεγάλη κατηγορία

Abola Team 3

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ

Abola Team

Εξάσφαιρος ο Φοίνικας Περιστερίου!

abola10