free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εντυπωσιακό το Κερατσίνι, 4-0 τον Αίαντα Σαλαμίνας

Σαρωτικοί οι «ροσονέρι» συνέτριψαν 4-0 τον Αίαντα Σαλαμίναςκαι ουσιαστικά εξασφάλισαν το εισιτήριο της πρόκρισης τον τελικό του Κυπέλλου από τον πρώτο ημιτελικό.

 Με μεγάλο πρωταγωνιστή και τοπ-σκόρερ τον Άγγελο Νείλο Ψυχογιό, που πέτυχε χατ- τρικ, το Κερατσίνι επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-0 του Αίαντα Σαλαμίνας στις Σιταποθήκες και ουσιαστικά βρέθηκε με το … ενάμιση πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Οι «ροσονέρι» εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο τη διαφορά μίας κατηγορίας, που τους χώριζε από τους νησιώτες κι έχοντας σε τρομερή ημέρα τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, έφτασαν πανεύκολα σ’ αυτή την άνετη επικράτηση.

Παρά τη δυνατή βροχή που έπεφτε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δυσκολεύοντας σε σημαντικό βαθμό τον αγωνισιτκό χώρο, οι παίκτες του Βασίλη Σπάθα ανέλαβαν από τα πρώτα λεπτά την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων επιδιώκοντας ένα γρήγορο γκολ.

Κάτι, που συνέβη στο 28’ όταν ύστερ ααπό έξυπνη σέντρα του Νταουτάι και άτσαλη απομάκρυνση της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Άγγελος Ψυχογιός μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι συνέχισαν να πιέζουν κι έτσι στο 38’ η υπέροχη εκτέελση φάουλ του Ψυχογιού ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Παπαμιχαήλ.

Στο 40’΄ήταν η σειρά του Νταουτάι να γίνει απειλητικός, όμως το εναέριο γυριστό σουτ που επιχείρησε ο νεοαποκτηθείς φορ των γηπεδούχων, βρήκε σε ετοιμότητα τον Παπαμιχαήλ. Το Κερατσίνι ζευγάρωσε τα τέρματά του στοι 62’ όταν κέρδισε πέναλτι ο Κουρκούτης σε ανατροπή του από τον Σταυράτη και ο Άγγελος Ψυχογιός, που ανέλαβε την εκτέλεσή του έγραψε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι έφτασε στο 3-0 μ’ ενα εξαιρετικό πλασέ του Ψυχογιού στο 74΄, με τον 21χρονο άσο να πετυχαίνει χατ – τρικ.

Το 4-0 ήρθε στο 83’ όταν ο Νταουτάι με υπέροχο τρόπο τροφοδότησε τον επερχόμενο Μαναριώτη, ο οποίος με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτήτευσε ο Ιωαννίδης.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Γκουριώτης, Καμμένος, Μπατής, Αγγελάκης, Φούντας (60’ Διάκος), Ψυχογιός, Γκιάτης, Νταουτάι, Τουρνάς, Κουρκούτης (77’ Μαναριώτης).

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Παπαμιχαήλ, Ευαγγέλου Γ. (91’ Γαβριηλάκης), Σταυράτης, Μπάκας, Κρουστάλλης, Ευαγγέλου Γ. (46’ Χρόνης), Μελαμπιανάκης (84’ Κωνσταντινίδης), Ράμφος, Χανιώτης, Ράμφος Κ., Νταζίδης. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Ετοιμάζει «βόμβα» με Πολυχρονίδη!

Ρένος Γιαμπουράς

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει για τους αγώνες Κατάταξης play-out και play-off

Abola Team 3

Τα συγχαρητήρια της ΕΠΣ Πειραιά στις ομάδες της Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, η ανακοίνωση για τα και τις ειδικές βαθμολογίες και η ενημέρωση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομών

Abola Team 3