free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Κλήσεις σε απολογία από την ΕΠΣ Πειραιά

Σε απολογία ομάδες και φυσικά πρόσωπα κάλεσε η Ένωση Πειραιά

 

Από την Πειθαρχική καλούνται σε έγγραφη απολογία τα σωματεία Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ & ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (αγώνας της 14.1.2017 Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), το σωματείο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (αγώνας της 15.1.2017 ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ), το σωματείο ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, ο εκπρόσωπος της Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ / ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ κ. Σερδάκης Ν. (Αγώνας της 14.1.2017 ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΕ Μ ΑΕΤΟΥ / ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ..), Το σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και ο εκπρόσωπος του κ. Πετράκης Μ. (Αγώνας της 15.1.2017, ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ -. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ ΣΟΦΙΑΣ), το σωματείο ΦΙΛΑΘΛΟΙ (αγώνας της 01/15/2017 ΝΕΟΙ – ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ – ΦΙΛΑΘΛΟΙ), ο εκπρόσωπος του Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ κ. Τσέρος Γ. και ο προπονητής της Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ / ΑΧΙΛΛΕΑ κ. Μανικιώτης Ν. (Αγώνας της 15.1.2017 Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ – Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ / ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ).

 

* Τα σχετικά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν στην γραμματεία της Ένωσης έως και 3 ημέρες μετά την ενημέρωση των σωματείων και των εκπροσώπων τους.

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

 

Η διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία μας ότι εγκρίθηκε το νέο Τροποποιημένο καταστατικό της Ένωσης από το Ειρηνοδικείο Πειραιά, το οποίο ήδη παρελήφθη και δόθηκε στο τυπογραφείο για να γίνει έντυπο, ώστε τις επόμενες ημέρες να τεθεί στην διάθεση των σωματείων μας.

Related posts

Επιστροφή του Κ. Ταλαμπέκου στον ΑΟ Καραβά

Abola Team 2

Ημιτελικά Κυπέλλου Πειραιά: Κερατσίνι-Αίαντας Σαλαμίνας 4-0

Abola Team 3

Τα σημερινά (15/12/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΠ

Abola Newsroom