free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Θλάση ο Ευαγγέλου, «πονάει» ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Ενός κακού μύρια έπονται στον ΠΑΣ Γαλάτσι. Σαν να μην έφτανε η εντός έδρας ήττα από τον Άγιο Θωμά, με την οποία η ομάδα των βορείων προαστίων υποχώρησε βαθμολογικά στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, προέκυψε ο τραυματισμός του Μιχάλη Ευαγγέλου, ώστε να να προσθέσει τον προβληματισμό στις τάξεις του συλλόγου.

Ο 25χρονος αμυντικός αποχώρησε με θλάσης τον δικέφαλο και σύμφωνα με τις αρχικές γνωματεύσεις, ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για τις δύο επόμενες εβδομάδες. Παράλληλα, στο απουσιολόγιο του προπονητή Θόδωρου Κουτσουδάκη, προστέθηκε το όνομα του Βασίλη Σιάνη, ο οποίος αποβλήθηκε.

Από την άλλη πλευρά, μοναδικό παρήγορο στοιχείο για τη τεχνική ηγεσία του σωματείου, αποτελεί η επιστροφή των Παναγιώτη Κοσκινά και Ντόναλντ Ντίλο, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους, ενόψιε του επερχόμενου καθοριστικού εκτός έδρας αγώνα με τον Άφοβο Σεπολίων.

Κουτσουδάκης: «Η ομάδα μας αξίζει καλύτερη θέση»

Το σύνθημα για άμεση ανασύνταξη έσπευσε να δώσει ο τεχνικός του συλλόγου Θόδωρος Κουτσουδάκης με δηλώσεις του στο «Αbola.gr»:

«Η ομάδα μας δεν βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό φεγγάρι, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι αξίζει μία σαφώς καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Η προσοχή αμς εστιάζεται στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άφοβο Σεπολίων. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, το οποίο συγκεντρώνει μεγάλο βαθμό δυσκολίας ειδικά από τη στιγμή, όπου ο αντίπαλος παλεύει για την παραμονή του. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και η αίσθησή μου είναι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε». 

Related posts

Ιωάννου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ρηγόπουλος: «Να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Με το…δεξί ο Νεοπεντελικός

abola10