free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Αποδώσαμε εξαιρετικά, η προσοχή μας στην Δόξα Πειραιά»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την ευρεία νίκη επί του Αίαντα Σαλαμίνας και την απόδοση του Κερατσινίου, παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Γκιάτης.

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την συνολική απόδοση του Κερατσινίου, είχε ο Βαγγέλης Γκιάτης

. Ο πολυσύνθετος μέσος, με δηλώσεις του στη «Abola.gr» στάθηκε στο εξαιρετικό πρόσωπο, που παρουσίασαν οι «ροσονέρι», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι πρωταθλήματος, που περιμένει το Κερατσίνι κόντρα στην Δόξα Πειραιά

«Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ευρεία μας νίκη απέναντι στον Αίαντα Σαλαμίνας, η οποία συνδυάστηκε από εξαιρετική εμφάνιση. Πετύχαμε ένα πολύ καλό σκορ, το οποίο μας φέρνει σχεδόν με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο, ακόμη τίποτε δεν έχει ι τελειώσει. Για μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης, οι αντίπαλοί μας ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, αλλά θεωρώ ότι μετά το 1-0 ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας, βρήκαμε διαδρόμους και φτάσαμε σε μία ευρεία νίκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βαγγέλη Γκιάτη, για να προσθέσει:

«Θα προετοιμαστούμε σοβαρά για τον επαναληπτικό, όπου θα πάμε συγκεντρωμένοι να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας και να φτάσουμε στην πρόκριση στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ώστε να παραμείνουμε κοντά στον αντικειμενικό στόχο του νταμπλ. Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, που μας περιμένει, απέναντι στην Δόξα Πειραιά. Θα κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε με δουλειά να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει». 

Related posts

ΑΟ Χαλκηδών: Απέκτησε Γκιόκα

Nάσος Φακίδης

Ελπίζει η Θύελλα

Φαληρικός: Αίσθηση με Μελαμπιανάκη

Nάσος Φακίδης