free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επέστρεψε ο Ανγκόλι στον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Ιγνάτιου Ανγκόλι πραγματοποίησε ο Απόλλων Χαλανδρίου.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε τελική συμφωνία με τον 23χρονο κεντρικό χαφ, ο οποίος είχε περάσει και στο παρελθόν από την ομάδα , αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Το νέο απόκτημα του Απόλλωνα Χαλανδρίου παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό με θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες, αφού έχειαγωνιστεί σε Ατρόμητο, Εθνικό Αστέρα Βάρης, ενώ μέχρι πρότινος φιγούραρε με τη φανέλα του Θρασύβουλου.

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ανθρώπων του Ατρομήτου Χαλανδρίου δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σύμφωνα με εξακριβωμένες πηγές, εξετάζουν μία ακόμη εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστη, ο οποίος εφόσον αποκτηθεί, θα διαθέτει όλο το «πακέτο» να ηγηθεί της ομάδας στην προσπάθεια, που θα επχιειρήσει για το «κάτι παραπάνω» στον μαραθώνιο του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Στον αγωνισιτκό τομέα, τα «φώτα» περιστρέφοντια στον ερχόμενο κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Αλσούπολη, με τον τεχνικό του Ατρομήτου Χαλανδρίου Χρήστο Βλάχο να δηλώνει στο «Abola.gr» τα εξής: Η προσοχή μας επικεντρώνεται στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει απέναντι σητ Αλσούπολη. Ο προσεχής μας αντίπαλος έχει να επιδείξει αρκετά καλό πρόσωπο και αποδεικνύει ότι διαθέτει μία πολύ οργανωμένη ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και κυρίως να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι με τη απόδοσή μας»

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Μπουγάς: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Oι παίκτες μου μόχθησαν!»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Να κλείσουμε θετικά τη σεζόν!»