free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

«Κερδίσαμε απλά το πρώτο ημίχρονο!»

Αυξημένη συγκέντρωση ενόψει του επαναληπτικού με τον Αίαντα Σαλαμίνας συνέστησε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας μετά το άνετο 4-0 του πρώτου ημιτελικού.

Κάθε λόγο να πετάει στα ουράνια είχε ο τενχικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας λίγη ώρα μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στον Αίαντα Σαλαμίνας, που βρήκε τους «ροσονέρι» να επικρατούν με το εμφατικό 4-0 και ουσιαστικά να βρίσκονται και με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά.

Ο έμπειρος κι επιτυχημένος τεχνικός μιλώντας στην «Abola.gr» στάθηκε στο πολύ καλό πρόσωπο των ποδοσφαιριστών του, απέναντι στους νησιώτες, με τη φανέλα των οποίων έχει γνωρίσει μεγάλες στιγμές στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα και τη διάθεση που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου. Έγινε απλά το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο κερδίσαμε με 4-0. Μας περιμένει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι στην ρεβάνς για την οποία οφείουμε να προετοιμαστούμε ανάλογα και να φανούμε συγκεντρωμένοι, ώστε να τσεκάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου. Θα ήθελα να ευχηθώ στον Αίαντα Σαλαμίνας καλή συνέχεια στην πορεία και να επιστρέψει το συντομότερο εκεί όπου 

Related posts

Δελτίο Τύπου ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΦΗΒΙΚΟΥ-ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017

Abola Team 2

Τα σημερινά (25/1/2020) αποτελέσματα στην ΕΠΣΠ

Abola Newsroom

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 15-16/12 και 19-22/12 στον Πειραιά

Ρένος Γιαμπουράς