free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πήραν «προαγωγή» τέσσερις ακόμη 15χρονοι στο Δάσος Χαϊδαρίου

όπο στα νιάτα δίνουν στο Δάσος Χαϊδαρίου έχοντας ως ξεκάθαρη προτεραιότητα τον τομέα παραγωγής δικών τους ποδοσφαιριστών!

Οι «πρασινοκίτρινοι» έχου εστιάσει ιδιαίτερα στην παραγωγή ποδοσφαιριστών, που προέρχονται από τις πλούσιες ακαδημίες τους, με τηΝ προοπτική σε βάθος χρόνου το ρόστερ να διανθίζεται καθαρά από γηγενείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι ταλαντούχοι και κυρίως θα αγαπούν την ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένο ότι η ομάδα πλέον δεν τρέφει κάποιες ιδιαίτερες αξιώσεις στον φετινό μαραθώνιο του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στη αξιοποίηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, στους οποίυς δίνουν προαγωγή στην πρώτη ομάδα. Συγκεκριμένα, στην πρώτη ομάδα εντάχθηκαν τέσσερις παίκτες ηλικία 15 ετών, οι οπίοι έχουν ξεχωρίσει από τα παιδοεφηβικά τμήματα του συλλόγου των δυτικών προαστίων. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Μιχάλη, Γιώργο Λάλη, Ταξιάρχη Σπανέλη και Παναγιώτη Ξυλάγγουρα.

 Στο αγωνισιτκό κομμάτι, η προοσή όλων στο Δάσος Χαϊδαρίου έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τον Λαρισαϊκό, με τον τεχνικό Σωτήρη Θυεοδώρου να δίνει το έναυσμα με δηλώσεις του στην «Αbola.gr:

«Η προσοχή μας έχει στραφεί εξ’ ολοκλήρου στην αναμέτρηση με τον Λαρισαίκό. Θ απάμε με αρκετά μικρό μέσο όρο ηλικίας να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε».

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΩΤΗΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Related posts

Οι Λέοντες 1-0 την Δάφνη Αθηνών

Abola Team 3

Γιορτή για τον Αστέρα

Βασίλης Θεόκλητος

«Τετράσφαιρος» Διαγόρας Αιγάλεω

Παντελίδης Mάνος