free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε Οικονομόπουλο και Χάλκο ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Στην απόκτηση δύο ακόμη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προχώρησε ο νεοσύστατος σύλλογος των δυτικών συνοικιών

.Σαρώνει τα πάντα ο Αστέρας Χαϊδαρίου στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου!

 Οι ιθύνοντες του νεοσύστατου συλλόγου τωΝ δυτικών προαστίων συνεχίζουν ακάθεκτοι την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στις μικρές ηλικίες κυρίως από τον χώρο της δυτικής Αθήνας. Με σκξοπό να σταθεί ιδιαίτερα ανταγνωισιτκά στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση του νεοσύστατου συλλόγου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση των Δημήτρη Οικονομόπουλου και Μανώλη Χάλκου.

Ο 22χρονος Δημήτρης Οικονομόπουλος, είναι τερματοφύλακας και τον τελευταίο χρόνο αγωνιζόταν με τον Απόλλων Περιστερίου στην Γ΄ Αθήνας

όπου είχε 17 συμμετοχές. Πιο πριν ήταν στον Φοίνικα Περιστερίου και στο πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας. Όσον αφοεά το έτερο απόκτημα , τον Μανώλη Χάλκο, είναι 23 ετών, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και προέρχεται από την Ατλαντίδα Ανθούσας.

Αντίθετα με τους παραπάνω, ο Αστέρας Χαϊδαρίου προχώρησε στην λύση της συμεργασίας του με τρεις παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελούν ο 31χρονος τερματοφύλακας Χρήστος Κωνσταντίνου, που είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον Ορφέα Αιγάλεω, ο 29χρονος Σπύρος Γιαννέλος και ο 21χρονος Κώστας Τσουκανάς. Οι δύο τελευταίοι είχαν αποκτηθεί από τον Ηρακλή Πετρούπολης.

Κόβει την πίτα του ο Αστέρας Χαίδαρίου Στη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του θα προχωρήσει ο Αστέρα ςΧαϊδαρίου

το βράδυ της Παρασκευής (20/1)

. Αναλυτικά:

«Σας προσκαλούμε όλους στη γιορτή της ομάδας μας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας, που θα γίνει την Παρασκευή 20/1 και ώρα 21:00 στην Κοσμική Ταβέρνα “Το Κάτι Άλλο”! Μπορείτε να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας από τη γραμματεία μας στο γραφείο μας στο Αττικό! Οι τιμές των προσκλήσεων είναι 20€ για τους ενήλικες και 15€ για τα παιδιά και περιλαμβάνουν πλούσιο μενού και άφθονο ποτό! Εκείνη την ημέρα δεν θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις για κανένα τμήμα της Ακαδημίας μας! Με σεβασμό στα παιδιά και τα όνειρά τους, σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε μαζί! Ο Αστέρας είστε εσείς!!» 

Related posts

Καπράλος: «Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι!»

Kώστας Παλαιολόγος

Νέα εποχή με Κατικαρίδη ο Αστέρας Χαϊδαρίου

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 2/4

Abola Newsroom