free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βαγγέλης Γκιάτης: “Έπαιξε εξαιρετικά το Κερατσίνι, προσοχή με Δόξα Πειραιά”

Με την ικανοποίηση από την ευρεία νίκη επί του Αίαντα Σαλαμίνας να λάμπει στο πρόσωπό του, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Γκιάτης στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο πολυσύνθετος μέσος, στάθηκε στο εξαιρετικό πρόσωπο, που παρουσίασαν οι «ροσονέρι» σε αυτό το πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι πρωταθλήματος, που περιμένει το Κερατσίνι κόντρα στην Δόξα Πειραιά

«Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη ευρεία μας νίκη απέναντι στον Αίαντα Σαλαμίνας, η οποία συνδυάστηκε από εξαιρετική εμφάνιση. Πετύχαμε ένα πολύ καλό σκορ, το οποίο μας φέρνει σχεδόν με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο, ακόμη τίποτε δεν έχει ι τελειώσει. Για μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης, οι αντίπαλοί μας ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, αλλά θεωρώ ότι μετά το 1-0 ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας, βρήκαμε διαδρόμους και φτάσαμε σε μία ευρεία νίκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βαγγέλη Γκιάτη, για να προσθέσει:

«Θα προετοιμαστούμε σοβαρά για τον επαναληπτικό, όπου θα πάμε συγκεντρωμένοι να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας και να φτάσουμε στην πρόκριση στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ώστε να παραμείνουμε κοντά στον αντικειμενικό στόχο του νταμπλ. Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, που μας περιμένει, απέναντι στην Δόξα Πειραιά. Θα κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε με δουλειά να φτάσουμε στη επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει».

 

Επίσης, κάθε λόγο να πετάει στα ουράνια είχε ο τενχικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας λίγη ώρα μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στον Αίαντα Σαλαμίνας, που βρήκε τους «ροσονέρι» να επικρατούν με το εμφατικό 4-0 και ουσιαστικά να βρίσκονται και με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά.

Ο έμπειρος κι επιτυχημένος τεχνικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, στάθηκε στο πολύ καλό πρόσωπο των ποδοσφαιριστών του, απέναντι στους νησιώτες, με τη φανέλα των οποίων έχει γνωρίσει μεγάλες στιγμές στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα και τη διάθεση που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου. Έγινε απλά το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο κερδίσαμε με 4-0. Μας περιμένει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι στην ρεβάνς για την οποία οφείουμε να προετοιμαστούμε ανάλογα και να φανούμε συγκεντρωμένοι, ώστε να τσεκάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου. Θα ήθελα να ευχηθώ στον Αίαντα Σαλαμίνας καλή συνέχεια στην πορεία και να επιστρέψει το συντομότερο εκεί όπου ανήκει».

 

Related posts

Χρήστος Τάσης στο “τιμόνι” του Αμπελακιακού Σαλαμίνας

Abola Newsroom

«Ντεμπούτο» επιστροφής για Μακρή

Kώστας Παλαιολόγος

«Απέδρασε» στο 91’ ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος