free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ξέσπασε με «εξάρα»!

Με το εντυπωσιακό 0-6 η Άνοιξη διέσυρε εκτός έδρας τον Διόνυσο επιστρέφοντας στις επιτυχίες

Με εκκωφαντικό τρόπο επανήλθε η Άνοιξη στον δρόμο των επιτυχιών.

Οι πρωτοπόροι της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Παλλαευρεωτικό με 2-0 πραγμαοτποίησαν επίδειξη ισχύος απέναντι στον Σδίόνυσο, το οποίο συνέτριψαν εκτός έδρας με 6-0.

Ο χορός των γκολ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 6’ με προσωπική ενέργεια του Οσμανάι, για να έρθει ο Τρακάκης στο 11’ με σουτ έξω από την περιοχή να πετύχει το 0-2 για τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα.

Η Άνοιξη ανέβασε το σκορ στα επίπεδα του 0-3 με τον Δαρζέντα στο 19, ενώ ο Τρακάκης στο 32΄ζευγάρωσε τα προσωπικά του τέρματα, εκμεταλλευόμενος ιδανική ασίστ του Τσεβά, γράφοντας το 0-4.

 

Ο Γιάννης Αθανασόπουλος με κοντινή προβολή αύξησε στ 68’ τον δείκτη του σκορ στο 0-5, ενώ το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Τσέβας στο 76’ με σουτ απο 30 μέτρα

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Καλογρίδης, Δίμτσας, Πάλιουρας (81′ Αρκατινης), Ζαβακόπουλος, Ντόφης, Βαϊόπουλος, Ραυτακόπουλος, Σκίτζας (61′ Αναστασίου), Αγγελόπουλος, Αγαπητός, Μαυροκεφαλίδης (75′ Χαχαλής).

ΑΝΟΙΞΗ: Μούλας, Δρόσος, Τρακάκης, Χουζούρης (60’ Χρυσοφαράκης), Αθανασόπουλος, Ράλλης, Γεωργούσης, Οσμανάι, (46’ Κεθένας), Δρακόπουλος, Δαρζέντας (39’ Μαλαδένης), Τσεβάς. 

 

 

Related posts

Με την παρουσία του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου η κοπή πίτας του Άρη Βούλας

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Οι ενάρξεις των πρωταθλημάτων και κυπέλλου…

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε στην Ανατολική Αττική

Abola Team