free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μεταγραφές σε ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα, Δόξα Πειραιά, Πανφαληρικό, Ελλάδα Ποντίων

Τέσσερις μεταγραφές πραγματοποίησε η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα.

 

Οι παίκτες που τέθηκαν ήδη στη διάθεση του Νίκου Κανελλόπουλου είναι ο 30χρονος επιθετικός Κοσμάς Στρίγκος από τον Πανφαληρικό, ο 25χρονος τερματοφύλακας Σπύριις Καπλάνης από τον Ολυμπιακό Περάματος , ο 18χρονος μπακ χαφ Λεωνίδας Λεφάκης από τον ΑΣ Ποντίων και ο 27χρονος επιθετικός Δημήτρης Κωτσιόπουλος από  τον Κολωνό.

 

Τρεις παίκτες που είχαν δοθεί δανεικοί το περασμένο καλοκαίρι  στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού επέστρεψαν  στην   Δόξα Πειραιά .

 

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα  Γιώργο Μιχαήλο, τον μέσο Αλφόνσο Γκιόκα, και τον αμυντικό Γιάννη Καραμπίνη.

 

Ο Πανφαληρικός απέκτησε τον 20χρονο τερματοφύλακα Φίλιππο Μπαρλαγιάννη από τον ΑΟ Πειραιά, καθώς και τον επίσης 20χρονο Αλβανό επιθετικό Βαλέριο Δεμερόζι.

Στην ομάδα επέστρεψαν ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Θανάσης Μιχαλόπουλος από τη Θύελλα Μοσχάτου και ο 18χρονος επιθετικός Στέλιος Σπυριδάκης από τον ΑΟΚ Φαλήρου.

Στην Ελλάδα Ποντίων μετά από την απόκτηση του Παναγιώτη  Μωυσιάδη και ο αδελφός του Κωνσταντίνος επέστρεψε στην Ελλάδα Ποντίων και θα την ενισχύσει.

 

Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός αγωνιζόταν τελευταία στην ΑΕ Αίγινας από την οποία αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων   , ενώ έχει παίξει επίσης εκτός της Ελλάδας Ποντίων και  σε ΑΕΚ , Ηλυσιακό, Χαλάνδρι και Αγία Ελεούσα.

 

 

 

Related posts

Η Κύπρος Κορυδαλλού καλωσορίζει τον 19χρονο μεσο Οδυσσέα Τοπίκογλου.

Abola Team 2

Σούπερ η νέα εμφάνιση της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού

Abola Team 3

Στα 5 ευρώ η τιμή του εισιτηρίου για τον τελικό Κυπέλλου Πειραιά

Abola Team 3