free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεγάλο διπλό στον Ατσαλένιο ο Εθνικός

Σε αναμέτρηση που εκκρεμούσε για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου, η ιστορική ομάδα του Πειραιά πέρασε νικηφόρα από το Ατσαλένιο, όπου επιβλήθηκε με 2-1 του τοπικού ΠΟΑ, δίνοντας την καλύτερη συνέχεια στις υποχρεώσεις του το 2017, μετά το εντυπωσιακό 4-1 επί της Τριγλίας Ραφήνας την περασμένη Κυριακή.

 

Οι κυανόλευκοι του Θύμιου Γεωργούλη είχαν ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο, όπου έθεσαν τις βάσεις για το «διπλό», κάνοντας τη διαχείριση που έπρεπε στο δεύτερο μέρος, ώστε να φτάσουν σε μία σπουδαία νίκη!

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το Ατσαλένιο στο 20 ‘, όταν ο Στρατάκης εκτέλεσε επικίνδυνο φάουλ από απόσταση 30 μέτρων, για να μπερδέψει τον Γιαγκιόζη και να κάνει το 0-1. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, ΣΤΟ 34 ‘οι Πειραιώτες έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, με τον Παυλάκη να χρίζεται σε ακόμη ένα ματς σκόρερ και να γράφει το 0-2 με ψηλοκρεμαστό σουτ από μακρινή απόσταση, έχοντας δει εκτός θέσης τον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι, κάτι που πέτυχαν, όμως την ήτταν δεν ευτύχησαν να την αποτρέψουν. Στο 62 ‘ο Ρουμπάκης μείωσε σε 2-1 με δυνατό σουτ μετά από γύρισμα του Αμπντουραχμάνι, ενώ στο 67’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή των κυανόλευκων, με τους ανθρώπους του ΠΟΑ να ζητούν πέναλτι και τον διαιτητή Κυρίτση (Δωδεκανήσων) να τους το αρνείται! Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να σώσουν, έστω, τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά από την κεφαλιά του Χατζηανδρέου.

Βοηθοί του Κυρίτση ήταν οι Κομκότος και Βυζιργιανάκης (Ρεθύμνου)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Χαρίτος, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Βρετός, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης (72 ‘Πετράς), Σακλαμάκης (87’ Γιαννόπουλος)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Βενέτης, Στρατάκης, Μαρτίνος, Κομνηνός (73 ‘Φύτρος), Κατίδης, Μάναλης (90’ Πίσσας), Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης (35 ‘Χατζησάββας).

 

Related posts

Στον Ιωνικό Νικαίας ο Κορνέζος!

Abola Team 2

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αστέρα Βάρης Βασίλης Παπαμιχαήλ μιλάει στο abola.gr

Τάσος Ζαφειρίου

Επιστρέφει στην φυσική του έδρα ο Ηλυσιακός μετά από σχεδόν ένα χρόνο

Abola Team 3