free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Πεντάσφαιρο» το Κερατσίνι

Εντυπωσιακοί οι «ροσονέρι» θριάμβευσαν με 5-0 της Δόξας Πειραιά συνεχίζοντας την καταδίωξη του πρωτοπόρου Αετού Κορυδαλλού

Μία από τις καλύτερες και πιο πειστικές φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε το Κερατσίνι το απομεσήμερο της Κυριακής θριαμβεύοντας με 5-0 της Δόξας Πειραιά στις Σιταποθήκες.

Αποτέλεσμα, το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στους «ροσονέρι» να διατηρήσουν το -2 από τον πρωτοπόρο Αετό Κορυδαλλού στον ιδιαίτερα συναρπαστικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, όσον αφορα την υπόθεση-άνοδος στην Γ’ Εθνική.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκαν οι γηπεοδύχοι από τα πρώτα λεπτά , έχοντας σαφή πρόθεση να πιάσουν από τον …λαιμό τους αντιπάλους τους.

Μόλις στο 2’ το σουτ του Τουρνά υποχρέωσε τον Μιχαήλο σε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ, ενώ στο 5’ ήταν η σειρά του Ψυχογιού να βρεθεί απεναντι στον τερματοφύλακα της Δόξας Πειραιά, με τον τελευταίο να αποκρούει.

Στο 7’ μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Σφυρογιαννάκ ο Ψυχογιός βγήκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, όμως το παλσέ που επιχείρης εήταν άστοχο,

Η υπεροχή του Κερατσινίου απέφερε καρπούς στο 9’ όταν ο Νταουτάι με όμορφη ενέργεια και με το κορμί του γυρισμένο στο τέρμα, έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής για να στείλει την μπάλα στην γωνία του Μιχαήλου για το 1-0.

Ένα γκολ απίστευτης ομορφιάς, αντάξιο της ποιότητας του νεοαποκτηθέντα επιθετικού του Κερατσινίου, ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα σε δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Οι γηπεδούχοι στο 13’ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ψυχογιού από τον Χατζηγεωργαλή, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο παθών Ψυχογιός για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στο 42’ αύξησαν τον δείκτη του σκορ στα επιπεδα του 3-0 μ’ ένα κινηματογραφικό γκολ του Νικήτα Τουρνά.

Ο Άγγελος Ψυχογιός με εκπηκτική ατομική ενέργεια πότα αριστερά ξεπέρασε την αντίσταση όλων των αντιπάλων του και την κατάλληλη στιγμή σέντραρε, για να φτάσει η μπάλα στο ύψος της μεγαλής περιοχής, όπου ο Νικήτας Τουρνάς με σουτ – φωτοβολίδα έγραψε το 3-0 μέσα σε αποθέωση!

Οι «ροσονέρι» στο 50’ έφτασαν στο 4-0, όταν μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Νταουτάι για τον Σφυρογιαννάκη, ο νεαρός μπακ με ασύλληπτο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 84’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Γιώργου Σφυρογιαννάκη, έπετα από σέντρα ακριβείας του Λάμπρου Σκορδίλη από τα αριστερά.

Διαιτήτευσε ο Μπαλαχούτης.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Σκορδίλης, Μπατής (46 Βαττής), Αγγελάκης, Διάκος(69 Χονδρουδάκης), Ψυχογιός, Φούντας (46 Κιάφα), Μαναριώτης, Τουρνάς, Νταουτάι.

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ:: Μιχαήλος, Χατζηγεωργαλής, Παπαιωάννου Δ., .Κάρλες, Παπαιωάννου Ι. Λογοθέτης, Καλύβας (69 Αλεξάκης), Τζιας (46’Καραμαδούκης), Λέζο, Γκουντόλια, Αγουσαρλίδης

Related posts

«Με σοβαρότητα και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών»

Kώστας Παλαιολόγος

«Αφεντικό» η Κύπρος στον Κορυδαλλό

Nάσος Φακίδης

Σκλάβος: «Μας ενδιαφέρει πολύ το Κύπελλο!»

Kώστας Παλαιολόγος