free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Το Κερατσίνι 5-0 τη Δόξα Πειραιά, τι δήλωσαν Σφυρογιαννάκης, Τουρνάς, Β. Σπάθας

Εύκολο απόγευμα για την ομάδα του Κερατσινίου η 17η αγωνιστική που έφερε τους “Ροσονέρι” αντιπάλους με τη Δόξα Πειραιά.

 

Το Τελικό 5-0 αντικατόπτρισε πλήρως τη διαφορά των δύο ομάδων με την ομάδα μας, ειδικά στο πρώτο μέρος να παίζει εξαιρετικά.

 

Ο χορός των γκολ “άνοιξε” μόλις στο 9, όταν ο Νταουτάι με δυνατό σουτ έκανε το 1-0, ενώ 6 λεπτά αργότερα, ο Ψυχογιός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον ίδιο να εκτελεί την εσχάτη των ποινών για το 2-0.

 

Στο 42 ήταν η σειρά του Νικήτα Τουρνά να κάνει το 3-0 με δυνατό σουτ μέσα σε αποθέωση.

 

Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα για το Κερατσίνι ανέλαβε ο Σφυρογιαννάκης που με δύο γκολ στο 50 και το 87, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τους “Ροσονέρι”.

 

Κερατσίνι: Μπότος-Σφυρογιαννάκης-Σκορδίλης-Μπατής (46 Βαττής) -Αγγελάκης-Διάκος (69 Χονδρουδάκης) -Ψυχογιός-Φούντας (46 Κιάφα) -Μαναριώτης-Τουρνάς-Νταουτάι.

 

Δόξα: Μιχαήλος-Χατζηγεωργαλής-Παπαιωάννου Δ.-Κάρλες-Παπαιωάννου Ι. Λογοθέτης-Καλύβας (69 Αλεξάκης), Τζιάς (46’Καραμαδούκης) -Λέζο-Γκουντόλια-Αγουσαρλίδης.

 

Για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα σταδιοδρομία του ο νεαρός μπακ του Κερατσινίου σκόραρε δύο φορές στη διάρκεια ενός αγώνα.

 

Στα ουράνια πετούσε μετά την λήξη της αναμέτρησης του Κερατσινίου με τη Δόξα Πειραιά και απόλυτα δικαιολογημένα ο Γιώργος Σφυρογιαννάκης!

 

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι αναδείχθηκε … τοπ-σκόρερ της αναμέτρησης πετυχαίνοντας δύο πανέμορφα γκολ (50, 84 ‘) από .. συστημένες ασίστ των Ανδρέα Νταουτάι και Λάμπρου Σκορδίλη, με τα οποία βοήθησε αποφασιστικά τους «ροσονέρι» να φτάσουν στο εμφατικό 5-0 απέναντι στην Δόξα Πειραιά.

 

Ο Σφυρογιαννάκης όταν ρωτήθηκε εάν έχει πετύχει κάτι ανάλογο στην μέχρι τώρα καριέρα του, εμφανίστηκε κατηγορηματικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου

 

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου πετυχαίνω δύο γκολ στην διάρκεια ενός αγώνα. Δύο γκολ είχα σημειώσει σε ολόκληρη σεζόν παλαιότερα, αλλά ποτέ σε ένα παιχίδι. Και νιώθω απόλυτα ευχαριστημένος για το γεγονός ότι χρίστηκα για πρώτη φορά σκόρερ φέτος πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ ».

Στις πτυχές της επιτυχημένης πορείας του Κερατσινίου αναφέρθηκε ο εκ των σκόρερ κόντρα στην Δόξα Πειραιά Νικήτας Τουρνάς.

 

 

 

Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων του Κερατσινίου στο επιβλητικό 5-0 επί της Δόξας Πειραιά πέρασε ο Νικήτας Τουρνάς.

 

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος με κινηματογραφικό σουτ έξω από την περιοχή εκμεταλλεύθηκε την «συστημένη» σέντρα του Άγγελου Νείλου Ψυχογιού στο 42 ‘γράφοντας σ’ εκείνο το χρονικό σημείο το 3-0 για τους «ροσονέρι», μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έσπευσε να σταθεί στην κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του:

 

«Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε και την ευρεία μας νίκη απέναντι στην Δόξα Πειραιά. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε πολύ καλό ρυθμό στα τελευταία μας παιχνίδια και να τα ευχαριστιόμαστε με την απόδοσή μας.

 

Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην φυσική μας έδρα, αφού ουσιαστικα έχουμε δώσει μέχρι στιγμής 20 επίσημα ματς εκτός έδρας κι ευελπιστώ το παιχνίδι με την Δόξα Πειραιά να είναι το τελευταίο που δίνουμε ως γηπεδούχοι μακριά από το «Παναγιώτης Σαλπέας». Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα, ώστε να εκπληρώσουμε τον βασικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ ».

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την ευρεία νίκη του Κερατσινίου επί της Δόξας Περιαιά παρουσιάστηκε ο τεχνικός των «ροσονέρι» Βασίλης Σπάθας.

 

Κάθε λόγο να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος από την εν γένει παρουσία των ποδοσφαιριστών του και την ευρεία νίκη επί της Δόξας Π [ειραιά με 5-0, είχε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών, μιλώντας λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Δόξα Πειραιά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν το παιχνίδι, δίνοντας το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια:

 

«Πάνω απ ‘όλα είμαι τρομερα ευχαριστημένος από την αγωνιστική συνέπεια και την προσπάθεια των παικτών μου. Το πιο σημαντικό ακόμη και από τη ευρεία νίκη, είναι ότι το ευχαριστούνται οι ποδοσφαιριστές μου και ότι έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τον ρυθμό και την ένταση που θέλω. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα για την επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου ».

 

 

Related posts

«Τρίποντο» με «πρωταγωνιστή» Ταμπουράκη

Nάσος Φακίδης

«Βήμα» παραμονής από ΑΣ Δραπετσώνας

Nάσος Φακίδης

Και ο Κούρτι του Άγιαξ Ταύρου “μετακομίζει” στο Κερατσίνι

Abola Team 3