free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσίμπησε την ισοπαλία το Καλαμάκι

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι Ποσειδώνας Γλυφάδας και Καλαμάκι έφεραν “λευκή” ισοπαλία, με το Καλαμάκι να είναι καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

 

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 23′ όταν ο Ιωακειμίδης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 27′ ο Κατσιπόδας έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε ψηλά. Ο ίδιος παίχτης στο 36′ είδε τον Ψωμαρά να του λέει “όχι” σε κοντινό σουτ. Η μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων έγινε στο 22′ με το σουτ του Τσακαλάκη να καταλήγει στην αγκαλιά του Τζιβελέκη.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να την πίεση καθώς ήθελαν οπωσδήποτε κάτι θετικό από το παιχνίδι. Ο Γεροντάρης στο 69′ και το 70′ απείλησε με δύο σουτ, το ένα πέρασε ψηλά άουτ και το άλλο δίπλα από το δοκάρι του Ψωμαρά. Στο 76′ ο Καραγιάννης έκανε κούρσα από τα αριστερά όμως το σουτ του δεν είχε τύχη όπως και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος σούταρε καλύτερα και ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει σε κόρνερ.

Η τελευταία και μεγαλύτερη ευκαιρία για το Καλαμάκι ήρθε στο 90′ όταν ο Γιοβανόπουλος αστόχησε εξ επαφής για να δώσει την νίκη στους φιλοξενούμενους που βάση εικόνας την άξιζαν.

 

ΑΕ Γλυφάδας : Ψωμαράς, Γαλανόπουλος, Γκοντζός, Ψωμάς, Σουλιμνιώτης, Μπαραδάκης (Μηρούμας 46′), Αμαζίδης, Κουμούτσος (Μίτρε 82′), Μουράτης, Τσακαλάκης, Ξενιτόπουλος (Βογιατζίδης 55′)

 

Καλαμάκι : Τζιβελέκης, Κοτόπουλος, Καραγιάννης, Καλύβας, Ιωακειμίδης (Ταμπάκου 79′), Γιοβανόπουλος, Κατσιπόδας (Αθανασίου 46′), Μποφίλιος (Κοντζαμπάς 90′), Καφεντζής, Γεροντάρης Μ., Γιάρας

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (8/3) σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team

Χτύπησε ο Κοσκινάς, «πονάει» ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν ο Μπαρμπούδης από την Κηφισιά 2010

Kώστας Παλαιολόγος