free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Απέκτησε Γεωργούση η Κοψαχείλα

Στην ένταξη του 24χρονου χαφ προχώρησε ο σύλλογος των νοτίων προαστίων

 

 

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του «μαραθωνίου» του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ προχώρησε η Κοψαχείλα, η οποία ενέταξε στο ρόστερ της τον 24χρονο αριστεροπόδαρο μέσο Χρήστο Γεωργούση

 

Το νέο απόκτημα του συλλόγου των νοτίων προαστίων προέρχεται από σύλλογο του Αγρινίου, ξεχωρίζει για την ικανότητά του να δημιουργεί φάσεις από τιςπτέρυγεςκι όλα συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι ενδέχεται να αποτελέσει ένα ακόμη χρήσιμο γρανάζι για την ομάδα του Αντώνη Κουφογιαννάκη.

 

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Κοψαχείλας, όμως δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ κι ενός κλασικού σέντερ φορ.

 

 

Κουφογιαννάκης: «Πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη»

 

Το πιο αποφασιστικό της βήμα για παραμονή στην Β’ Κταηγορία μέχρι το …επόμενο πέτυχε η Κοψαχείλα με την δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική της νίκη επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με 2-1. Μία επιτυχία, η οποία ήρθε με ανατροπή, με τους παίκτες να υπερβάλλουν εαυτούς, τηρουμένων των δυσκολιών και των πολλών απουσιών.

 

Ο προπονητής Αντώνης Κουφογιαννάκης με δηλώσεις του στο «Abola.gr» στάθηκε στην αξία του τριπόντου:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας επέτρεψε να απομακρυνθούμε από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας και ήρθε να μας οπλίσει με αυτοπεποίθηση και να μας δώσει ώθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Θέλαμε πολύ το συγκεκριμένο ματς αφού απέναντί μας είχαμε μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα, η οποία είχε τους ίδιους στόχους με εμάς. Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το επίτευγμά του, αφού αυτή η νίκη ήρθε μέσω πολλών προβλημάτων κι απουσιών, αφού με το ζόρι συμπληρώσαμε 14άδα» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της Κοψαχείλας, για να προσθέσει:

 

«Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας πειρμένει κόντρα στα Πετράλωνα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει το ακριβότερο ρόστερ του ομίλου μα ςκαι έχει θε΄σει πολύ υψηλές βλέψεις. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και προχωράμε».

 

Επιστρέφει ο Γιουβρής

 

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα στην Κοψαχείλα αναφορικά με την αποθεραπεία του Γιώργου Γιουβρή. Ο πολυσύνθετος μεσοαμυντικός ξεπερνάει το πρόβλημα στο γόνατό που τον ταλαιπωρούσε κι ενδέχεται να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατόν στο πρόγραμμα προπονήσεων των συμπαικτών του 

Επίσης, ο Αλέξης Βεϊζάι αγωνίστηκε στο τελευτάιο δεκάλεπτο της αναμέτρηση εμτην  Ελπίδα Αγίων Αναργύρων δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον σοβαρό του τραυματισμό.

Related posts

Καρπούζας: «Μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Επιστρέφει στη δράση η Ακαδημία της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου

abola10

Παρελθόν ο Παπακώστας από τα Μελίσσια

Abola Team 3