free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Έκλεισε» Μπράχο και Σκορδιλάκη ο Ολυμπιακός Κυψέλης

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού Κυψέλης θα φιγουράρουν πλέον οι Θωμάς Μπράχος και Σπύρος Σκορδιλάκης.

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου συλλόγου προχώρησαν στην ένταξη των δύο προαναφερθέντων παικτών, ευελπιστώντας να τους ενισχύσουν αποφασιστικά στην προσπάθεια, που θα επιχειρήσει η ομάδα στην κρίσιμη συνέχεια του τρίτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας.

Ο πρώτος είναι 19 ετών καλύπτει με ιδιαίτερη ευχέρεια τη θέση του ακραίου οπισθοφύλακα και μάλιστα έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα από τον Ολυμπιακό Κυψέλης, στον οποίο επανήλθε. Όσον αφορά το έτερο απόκτημα, τον Σκορδιλάκη, είναι 30 ετών, ξεχωρίζει για τις δημιουργικές του ικανότητες στον νευραλγικό χώρο του κέντρου και παλαιότερα αγωνιζόταν στα Πετράλωνα.

Ντέτσικας: «Δημιουργούμε ομάδα για το μέλλον»

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Κυψέλης, με το εκτός έδρας 1-0 επί του Γαλαξία. Μία επιτυχία, η οποία συνοδεύτηκε από εξαιρετική απόδοση, παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που ταλάνιζαν την ομάδα. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Μάκη Ντέτσικα στο «Αbola.gr»:

«Πετύχαμε τη δεύτερη διαδοχική μας νίκη, η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση, παρά τις απουσίες αρκετών φοιτητών, που αντιμετωπίζαμε. Προχωράμε δυνατά. Η νίκη μας θα μπορούσε να είχε αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ξεκάθαρος στόχος μας όμως παραμένει να θέσουμε από τώρα τις βάσεις για την επόμενη σεζόν, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Related posts

Μέξης Φώτης (Λαρισαϊκός): “Στο δεύτερο μπήκαμε μία γροθιά”

abola10

«Βόμβα» με Νικολά ο Πανιώνιος Καισαριανής

Kώστας Παλαιολόγος

Τσιάκαλος : «Να αξιοποιήσουμε το ταλέντο των ακαδημιών μας»

Kώστας Παλαιολόγος