free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Κληρώνει» για μεταγραφές στα Ιλίσια 2004

Σε τελικές επαφές με διάφορους στόχους βρίσκοντια οι ιθύνοντες του συλλόγου

 

Πύρρεια» αποδείχθηκε για τα Ιλίσια 2004

 

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου σωματείου έχουν θέσει ως πρωταρχικό στόχο την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ σε καίριες θέσεις, ώστε η ομάδα να μπορέσει κάτω από υγιείς και στέρεες βάσειςαν διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΑ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση τερματοφύλακα, ενός επιτελικού μέσου, αλλά κι ενός ταλαντούχου μπακ – χαφ. Η αίσθηση που έχει καλλιεργηθεί, θέλει τους ανθρώπους των Ιλισίων 2004 εντός των προσεχών ημερών να προχωρούν σε τελική συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο.

Αποχώρησαν Ντούσκο και Μάχα «Πύρρεια» αποδείχθηκε για τα Ιλίσια 2004 η σπουδαία σε αξία νίκη επί της Ανθούπολης με 2-1, με την οποία η φιλόδοξη ομάδα διατήρησε ακλόνητες τις ελπίδες της άνοδο στον πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τους σοβαρούς τραυματισμούς που «κληρονόμησαν» οι Αλέξης Ντούσκο και Γιάννης Μάχα. Οι δύο βασικοί και πολύ σημαντικοί χαφ της ομάδας αποχώρησαν με έντονες ενοχλήσεις και οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν το διάστημα που θα υποχρεωθούν να μείνουν εκτός δράσης.

Ο μεν Ντούσκο χτύπησε εκ νέου στο παλιό του τραύμα στον αστράγαλο, ενώ ο Μάχα υπέστη θλάση στην γάμπα. Αντίθετα, το παρήγορο στοιχείο για τον τεχνικό Περικλή Παπαζαφειρόπουλο έχει να κάνει με την επιστροφή του Δημήτρη Φασίτσα. Ο 21χρονος κεντρικός χαφ εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί, με άμεση συνέπεια να επανενταχθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τις ανάγκες του ερχόμενου εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άγιο Δημήτριο

. Παπαζαφειρόπουλος: «Όλα για όλα με Άγιο Δημήτριο» Το επερχόμενο ντέρμπι με τον ισχυρό Άγιο Δημήτριο βρίσκεται ήδη στην σκέψη όλων στα Ιλία 2004.

Άπαντες στο σωματείο έχουν συναισθανθεί την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αγώνα και φέρονται διατεθειμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα:

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Περικλή Παπαζαφειρόπουλου στο «Abola.gr»:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί της Ανθούπολης, η οποία μας διατήρησε εντός στόχων. Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στο επόμενο ντέρμπι που μας περιμένει κόντρα στον Άγιο Δημήτριο. Πάμε όλα για όλα. Είναι ένα παιχνίδι, οριακό, όπου θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, απέναντι σε μία ισχυρή, κραταιά ομάδα, η οποία αποτελεί μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του αθηναϊκού ποδοσφαίρου». 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο τέλος»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν ο Περ. Παπαζαφειρόπουλος από τα Ιλίσια 2004

Abola Team 3

Πρωταθλητής ο Παπάγος

Nάσος Φακίδης