free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Βόμβα» Σπυροπάλι τα Πετράλωνα

Στην απόκτηση του 28χρονου χαρισματικού φορ προχώρησε ο φιλόδοξος σύλλογος.

Τίναξαν την … μπάνκα στον αέρα τα Πετράλωνα με την απόκτηση του Ντόρι Σπυροπάλι!

Οι παράγοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε τελική συμφωνία με τον 28χρονο ολ αράουντ επιθετικό, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την εμπροσθοφυλακή τους ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του «μαραθωνίου» του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Το νέο απόκτημα των Πετραλώνων έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό, αφού έχει αγωνιστεί στην Σπάρτη, τον Βοτανικό, σε αρκετούς συλλόγους της Ανατολικής Αττικής , ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας της Βοιωτίας και ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ικανότητες. Με την ποιότητα που τον διακρίνει και τα ηγετικά του χαρίσματα θεωρείται βέβαιο ότι θα αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον τεχνικό Χρήστο Κιούρκο.

Κιούρκος: «Να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι»

Την εκπληκτική τους πορεία στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας συνέχισαν ακάθεκτα τα Πετράλωνα με την επιβλητική εκτός έδρας νίκη που πέτυχαν κόντρα στον Τριφυλλιακό με 4-0. Γεγονός, το οποίο επέφερε την απόλυτη ικανοποίηση του τεχνικού Χρήστου Κιούρκου, ο οποίος με δηλώσεις του στο «Abola.gr» εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του, στρέφοντας παράλληλα την προσοχή του στην κρίσιμη συνέχεια:

«Πετύχαμε μία πολυ σημαντική νίκη και καλή επιτυχία, η οποία έρχεται να τονώσει την ψυχολογία και τη αυτοπεποίθησή μας . Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαμε πολύ καλό ρυθμό, ενώ ευτυχήσαμε να μετατρέψουμε σε γκολ τις πιο σημαντικές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή των Πετραλώνων, για να προσθέσει:

«Η προσοχή πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Κοψαχείλα. Πρόκειται για μία δυνατή κι αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ώστε να παρουσιαστούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Θα πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, ώστε να μείνουμε κοντά στον στόχο της ανόδου». 

Related posts

«Δίκαιο το αποτέλεσμα, βρεθήκαμε σε κακή ημέρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαντζούνης: «Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας»

Απώλεια για το Νεοπεντελικό!

Abola Team