free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Δημ. Μελισσανίδης, Ζήσης Βρύζας και πολλοί επώνυμοι στην κοπή πίτας της ΕΠΣΑΝΑ

Ηχηρά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αρκετοί Δήμαρχοι αλλά και πολλοί επώνυμοι παρέστησαν στην κοπή πίτας της ΕΠΣΑΝΑ, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία σε όλους τους τομείς στο Κτήμα Vintage στην ειδυλλιακή Βαρυμπόμπη.

 

Παρόντες ήταν ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο βετεράνος διεθνής άσος και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική μας στα γήπεδα της Πορτογαλίας Ζήσης Βρύζας και οι Θανάσης Μαρτίνος, Διακοφώτης.

Φυσικά εκεί ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης,  ο Α’ αντιπρόεδρος Ευάγγελος Καραμολέγκος που διακρίνονται στην ΦΩΤΟ, όλα τα στελέχη της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ όπως ο Σάββας Βαβάσης και ακόμα οι Δήμαρχοι Κορωπίου Κιούσης, Λαυρεωτικής Δ. Λουκάς, Ραφήνας Β. Πιστικίδης, Δ. Ζαμάνης, Θ. Ρούσσης Ωρωπού, Κασσαβός Αχαρνών, ο αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου, οι αντιδήμαρχοι Ε. Μπουρνούς, Τοπαλίδης, Π. Τσίκλος, Ι. Αδάμης, Δ. Βελτανιώτης και πολλές όμορφες παρουσίες.

Στις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης ανέφερε στο “Abola.gr” :

“Η ΕΠΣΑΝΑ πλέον ανεβαίνει επίπεδο και έχει γίνει πρότυπο. Του χρόνου όλοι θα μιλάνε για την νούμερο ένα Ένωση στην Ελλάδα. Είναι φανερό πλέον το πόσο υπολογίζουν άπαντες τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ και όλοι τα στελέχη της διοίκησης”.

Από την πλευρά του ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Ευάγγελος Καραμολέγκος μιλώντας με την σειρά του στο “Abola.gr”, επισήμανε:

“Ήταν μια λαμπερή εκδήλωση και αυτό φάνηκε από τις πολλές διασημότητες που έδωσαν το παρόν μαζί με τα περισσότερα σωματεία που παρέστησαν. Έγιναν απονομές και σε κοινωνικό επίπεδο και γενικά η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ έδειξε ότι προχωράει μπροστά”.

 

 

Related posts

Συνεχίζουν Μακροδημήτρης και Σαβούρδος στον Σαρωνικό Αναβύσσου

admin

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον 15ο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ Θύελλα Ραφήνας-Μαρκό 6-5 στα πέναλτι

Ρένος Γιαμπουράς

“Σίφουνας” ο Θησέας Νέας Μάκρης

Abola Team