free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ενίσχυση με Τυριακίδη για την Αγία Ελεούσα

Την απόκτηση του 18χρονου μεσοεπιθετικού από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ολοκλήρωσαν οι «κυανόλευκοι»

Την μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζει ακάθεκτη η Αγία Ελεούσα. Τα άτομα που συγκροτούν την νεοσύστατη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου των δυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του 18χρονου μεσοεπιθετικού Ηλία Τυριακίδη, προσθέτοντας ταλέντο κα ποιότητα στην μεσοεπιθετική λειτουργία των «κυανόλευκων» ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Ο Τυριακίδης αποτελεί το τρίτο κατά σειρά απόκτημα της εμβόλιμης περιόδου του Ιναουαρίου μετά τους Γεροκωνσταντή και Σταμόπουλο κι ενδέχεται να αποτελέσει ακόμη ένα πολύ σημαντικό «εργαλείο» για την ομάδα που σχεδιάζει ο νέος προπονητής Ηλίας Ράμμος.

Μάλιστα, ο Τυριακίδης πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της Αγίας Ελεούσας στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Παπάγο για την 17η αγωνιστική, μπαίνοντας κατ’ ευθείαν στα βαθιά! Το νέο απόκτημα της Αγίας Ελεούσας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην γειτονική Ιεράπολη Αιγάλεω, όπου ο νεαρός παίκτης στο πρώτο μέρος της σεζόν 2016-2017 είχε 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα του δεύτερου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Ο νεαρός χαφ τον περασμένο Δεκέμβριο έλυσε την συνεργασία του με την Ιεράπολη, επέστρεψε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και από εκεί πήρε την έγκριση, προκειμένου να γίνουν οι επίσημες επαφές για να καταλήξει στην Αγία Ελεούσα με την μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.  

Related posts

Βλάχος: «Χρειαζόμαστε απαραίτητα νίκη με Αθηναϊκό!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: “Στηρίζεις…κερδίζεις”!

abola10

Νίκη παραμονής για Θρίαμβο Χαϊδαρίου

abola10