free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τον αμυντικό Ψάλλα απέκτησε ο Απόλλων Χαλανδρίου

Στην απόκτηση του 22χρονο αμυντικού Κωνσταντίνου Ψάλλα προχώρησε η δραστήρια διοίκηση του ο Απόλλωνα Χαλανδρίου.

 

Το νέο απόκτημα της ομάδας αγωνιζόταν στον Χολαργό και εκτιμάται ότι θα αποτελέσει μια καλή επιλογή για τον τεχνικό της ομάδας Χρήστο Βλάχο.

 

Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης του συλλόγου:

Η διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου ανακοινώνει τη δεύτερη και τελευταία προσθήκη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά από εκείνη του Ιγνάτιου Αγκόλι.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα τον Κωνσταντίνο Ψάλλα. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί εισήγηση του τεχνικού Χρήστου Βλάχου, που πέρα από την αγωνιστική του αξία, εκτιμά και το άψογο του χαρακτήρα του, στοιχείο αδιαπραγμάτευτο για την ένταξη οποιουδήποτε αθλητή στην ομάδα μας. Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε καθοριστικό ρόλο και η έντονη επιθυμία του ίδιου του παίκτη να έρθει στον Απόλλωνα.Ο Κωνσταντίνος (γεννηθείς το 1994) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Αρη Χολαργού και από κει σε ηλικία 18 ετών μεταπήδησε στον γειτονικό ΟΦ Χολαργού, με τη φανέλα του οποίου μέχρι σήμερα κατέγραψε 95 συμμετοχές (1 γκολ) με την πρώτη ομάδα, καλύπτοντας όλες τις θέσεις της άμυνας.Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και να είναι πάντα υγιής και δυνατός.

 

Related posts

Μπουγάς: «Πάση θυσία νίκη με την ΑΕ Μεταμόρφωσης»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Οι παίκτες μου έχουν κάνει κατάθεση ψυχής»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Όλα για νίκη με τα Μελίσσια!»

Kώστας Παλαιολόγος