free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χτύπησε ο Κοσκινάς, «πονάει» ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Με χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα αποχώρησε ο δυναμικός αμυντικός του συλλόγου των βορείων προαστίων

Ο σοβαρός τραυματισμός του Παναγιώτη Κοσκινά επέφερε τον προβληματισμό στο «στρατόπεδο» του ΠΑΣ Γαλάτσι

Ο δυναμικός στόπερ του συλλόγου αποχώρησε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Άφοβο Σεπολίων με χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα. Γεγονός το οποίο σηματοδότησε τον συναγερμό στο ιατρικό επιτελείο του συλλόγου των βορείων προαστίων

. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες θα αναδείξουν το μέγεθος του τραυματισμού του, όπως επίσης και το χρονικό διάστημα, που θα χρειαστεί να μείνει μακριά από την ενεργό δράση. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι θα απουσιάσει σίγουρα από την προσεχή καθοριστική αναμέτρηση με τον Πανθησειακό.

Στα προβλήματα για τον προπονητή Θόδωρο Κουτσουδάκη προσμετράται ο τραυματισμός του Μιχάλη Ευαγγέλου, ο οποίος υποφέρει από θλάση στον δικέφαλο.

Στην αναμέτρηση με τον Πανθησειακό, ωστόσο, θα επιστρέψει ο Βασίλης Σιάνι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του κι ενδέχεται να ενισχύσει αποφασιστικά την προσπάθεια των συμπαικτών του για νίκη, η οποία θα επιτρέψει στον ΠΑΣ Γαλάτσι να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Κουτσουδάκης: «Η ομάδα είναι σε δύσκολο φεγγάρι»

Την ανάγκη για άμεση επιστροφή στις επιτυχίες επεσήμανε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θόδωρος Κουτσουδάκης με δηλώσεις του στο «Abola.gr», με αφορμή την «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα του στον Άφοβο Σεπολίων: «Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ δύσκολο φεγγάρι. Φέραμε μία ισοπαλία κόντρα στον Άφοβο Σεπολίων,

αποτέλεσμα, το οποίο μας αδικεί. Οι παίκτες μου κάνουν μεγάλη προσπάθεια, αλλά εμφανίζουν σημάδια κόπωσης, κάτι το οποίο φαίνεται στα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Δεν έχουμε μπει καλά στο 2017 κι οφείλουμε να συγκεντρωθούμε ακόμη περισσότερο, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο καθοριστικό παιχνίδι, που μας περιμένει κόντρα στον Πανθησειακό. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα μας, ώστε να πάρουμε ανάσα και παράλληλα να αποκτήσουμε ψυχολογία ενόψει της κρίσιμης συνέχειας».

Related posts

Τζώτζης: «Να είμαστε προσεκτικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος »

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Νίκη, για να σωθούμε μαθηματικά»

Kώστας Παλαιολόγος