free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Αστέρας Βάρης

Με σεβασμό στο παρελθόν και «επενδύσεις» στο μέλλον προχωρά η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Βάρης την πορεία της.

Αυτό υπογράμμισε η ζεστή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε η διοίκηση του Κυανού Αστέρα Βάρης την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Πάπιος, είπε με περηφάνια ότι τα παιδιά των ακαδημιών του Κυανού Αστέρα στελεχώνουν πλέον την πρώτη ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ.

Παράλληλα, τόνισε ότι το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής», που είναι «σπίτι» της ομάδας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μετά την αλλαγή του χλοοτάπητα και του φωτισμού, δίνοντας ευχαριστίες στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Ο Δημήτρης Πάπιος προχώρησε μάλιστα και σε μια τολμηρή πρόταση, ρίχνοντας την ιδέα εκ μέρους του ΔΣ της ομάδας μετονομασίας του ενιαίου Δήμου σε «Δήμο Κυανών Ακτών».

 

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από την πλευρά του τόνισε ότι «ήταν υποχρέωση της δημοτικής αρχής να αναστήσει το Αθλητικό Κέντρο Βάρης» και είπε πως στο σχεδιασμό των υπηρεσιών είναι να μπει ηλιακό σκέπαστρο και γυάλινη αίθουσα των μελών πριν τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής θητείας.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και ο Συμπαραστάτης του Δημότη, Σωτήρης Ελευθερίου.

Παράλληλα, βραβεύτηκαν οι διατελέσαντες πρόεδροι του Κυανού Αστέρα, Χρήστος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Γούλας, Μιχάλης Δήμας και Επαμεινώνδας Κουσιάκης, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια δεμένη οικογένεια.

Περαιτέρω, η ομάδα βράβευσε τους παλαίμαχους ποδοσφαιρσιτές της, Άκη Αλειφέρη, Αργύρη Γούλα, Νίκο Γούλα, Γιώργο Καμπέρη, Κώστα Ντούνη και Γιάννη Σπυρόπουλο.

 

Τέλος, βραβεύτηκαν οι αθλητές του Κυανού Αστέρα που πέτυχαν φέτος την είσοδό τους σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 
 
 
 

 

Related posts

Έπεσε χρήμα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία του Παλληνιακού

Abola Team 3

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος νέος τεχνικός στον ΑΠΟ Νικολακάκη

Abola Team 3

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ!!!

Abola Team 2