free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Πάλι στον τελικό Κυπέλλου ο Αετός

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη τα τέσσερα τελευταία χρόνια οι «κιτρινόμαυροι» θα βρεθούν σε τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΠ Πειριαλα, 1-0 την συμπολίτισσα Κύπρο.

 

Το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά και τρίτη συνολικά τις τέσσερις τελευταίες σεζόν, «τσέκαρε» ο Αετός Κορυδαλλού.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Τάκη Αγγελάκη επικράτησαν και στον επαναληπτικό ημιτελικό της συμπολίτισσας Κύπρου με 1-0 και με «λάφυρο» το υπέρ τους 2-0 από το πρώτο παιχνίδι προκρίθηκαν με θριαμβευτικό τρόπο στον μεγάλο τελικό του «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκεί, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τον νικητή του άλλου ζευγαριού ανάμεσα σε Κερατσίνι κι Αίαντα Σαλαμίνας. Με τον περυσινό κάτοχο της διοργάνωσης, το Κερατσίνι, να έχει επιβληθεί με 4-0 στον πρώτο ημιτελικό και να βρίσκεται με το …ενάμιση πόδι στον τελικό.

Το ματς ήταν εξαιρετικό με φάσεις και για τις δυο ομάδες, αλλά ο Αετός ήταν εκείνος που πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του Μούτσα στο 70’.

Άριστη η διαιτησία του Σπάθα

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Δρίβας, Τσολάκου(55’ Κουτσομύτης), Ξενιτόπουλος, Μπερίσα, Σύρμας, Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Μάναλης, Γεωργιάδης(50’ Σωτηρόπουλος), Μούτσας, Δρυμούσης(80’ Καταρτζόπουλος).

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Αλευρής, Φαφούτης(56’ Σταυρόπουλος), Κολλιάκος, Ρικούνοβ, Κόμης, Πολυχρονίδης, Σιμάκου(78’ Βικάτος), Λοϊζίδης, Παυλόπουλος, Κατσούλας(85’ Ταπραντζής), Ντακόστα.

Related posts

Και στην Γερμανία εξαπλώθηκε η φήμη της ΑΕ Μοσχάτου με την παρουσία του FAN CLUB BAVARIA ΑΕ Μοσχάτου-Δείτε τις νέες εκπληκτικές αφίσες για τα διαρκείας και την πορεία όλων των τμημάτων

Abola Team 3

Η ανάρτηση του Κάρλου Βογιατζή για την απόκτηση του Πέττα από την ΑΕ Μοσχάτου-Επιτυχημένη η γιορτή της ακαδημίας της ΑΕ Μοσχάτου (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Στον Φαληρικό ο Μαρμαρίδης

Ρένος Γιαμπουράς