free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρελθόν ο Μανδύλης από τον Αγ. Ιερόθεο

Χώρισαν οι δρόμοι του Ανδρέα Μανδύλη και Αγ. Ιεροθέου αφού ο ικανότατος αριστεροπόδαρος οπισθοφύλακας έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο 26χρονος άσος στο διάστημα που αγωνίστηκε στους νεοφώτιστους στην Γ’ Εθνική είχε καλή παρουσία αφού κατάφερε να εγκληματιστεί γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και να συμβάλλει τα μέγιστα στην εντυπωσιακή πορεία των “κιτρινόμαυρων” στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής. Ο ίδιος αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Άγιο Ιερόθεο ευχαρίστησε διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και συμπαίκτες ενώ ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στην ομάδα του Περιστερίου. Ο Μανδύλης εκτός από τους περσινούς πρωταθλητές στην Α” ΕΠΣΑ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Κορωπί, Αιολικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Χαϊδάρι, Βύζαντα Μεγάρων Παναιγιάλειο, ΠΑΟ Ρουφ και Αστέρα Βάρης. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στην Παιανία και συγκεκριμένα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού υπογράφοντας μάλιστα και επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Μανδύλη. Η διοικηση της ομάδας σεβόμενη το αίτημα του ποδοσφαιριστή προχώρησε στην αποδέσμευση του ωστόσο δεν θα πρέπει να παραλειφθεί το γεγονός ότι ο Μανδύλης αποτέλεσε έναν ποδοσφαιριστή υπόδειγμα για το σύλλογο με τον επαγγελματισμό του και τη συμπεριφορά του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Η οικογένεια του Άγιου Ιερόθεου ευχαριστεί τον Ανδρέα Μανδύλη και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του”. 

 

Related posts

Eπέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα ο Ερμής Ζωνιανών!

Abola Team 3

Παρελθόν Αμπντουραχμάνι-Σταθόγλου απο τον ΠΟΑ

Abola Team 2

Ξανάσμιξαν στην Καλαμάτα Λιόλιος και Νικολόπουλος

Abola Team 2