free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Χτύπησε ο Γκιρλίδης

Ο δυναμικός στόπερ του Πανιωνίου Καισαριανής τραυματίστηκε στο κουντουπιέ και θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι με την Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης.

 

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Γιώργου Γκιρλίδη θα στερηθούν στον Πανιώνιο Καισαριανής στο προσεχές καθοριστικό παιχνίδι με την Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης. Ο δυναμικός στόπερ αποχώρησε με χτύπημα στο κουντουπιέ και όπως εκτιμούν οι πρώτες γνωματεύσεις θα χρειαστεί τουλάχιστον μία εβδομάδα, ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επανενταχθεί στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων των συμπαικτών του.

Η απουσία του πολυσύνθετου αμυντικού αναπροσαρμόζει σε σημαντικό βαθμό τα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή Παναγιώτη Πρασσά, ο οποίος ποντάρει πολλά στις ηγετικές ικανότητες τυ συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, όσον αφορά την ομαλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

 

Χατζηλίας: «Για το καλύτερο με Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης»

Στους ρυθμούς του επερχόμενου ντέρμπι με την Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης ζουν κι αναπνέουν άπαντες στον Πανιώνιο Καισαριανής. Αποτελεί κοινή αίσθηση στο κυανέρυθρο στρατόπεδο ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει συγκεντρώσει χαρακτήρα κομβικής σημασίας, δεδομένου ότι σε περίπτωση νίκης η ομάδα θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Νίκου Χατζηλία στο «Abola.gr»

«Προερχόμαστε από μία ήττα από τον Αίμο Πετρούπολης, την οποία βάσει της συνολικής μας απόδοσης, δεν την αξίζαμε. Δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη, τα οποία επηρέασαν σε σημαντικό βαθμό την έκβαση της αναμέτρησης. Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι με την Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης. Πρόκειται για μία πολύ δυνατή και αξιόμαχη ομάδα, ωστόσο, εμείς από την πλευρά μας πάμε να παλέψουμε το ματς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα μας επιτρέψει να διατηρηθούμε ψηλά. Η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει και γενικότερα εκτιμώ ότι αποδίδουμε όμορφο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο. Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να προσβλέπουμε σε μία όσο το δυνατόν πιο αξιόλογη πορεία».

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σήμερα (4/12) σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team

Ταταύλα-Φοίνικας Καλλιθέας 2-0

Abola Team 3