free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Έβαλε Λαμπράκη στην μηχανή του!

Στην ένταξη του 34χρονου μέοσυ από τον Φοίνικα Περιστερίου προχώρησε ο Ιπποκράτης.

 

 

 

Την μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ακάθεκτος ο Ιπποκράτης. Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του 34χρονου χαφ Λάμπρου Λαμπράκη, ο οποίος προέρχεται από τον γειτονικό Φοίνικα Περιστερίου και τον συνοδεύουν εκπληκτικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του.

Όλα συνηγορούν στο ότι το καινούριο απόκτημα του Ιπποκράτη θα ενισχύσει σηματικά την νέα του ομάδα στην προσπάθεια, που θα επιχειρήσει για μία αξιόλογη πορεία στον πρώτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Παράλληλα, την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι που διαχειρίζονται των τυχών του Ιπποκράτη κινούνται με ιδιαίτερη προσοχή για την απόκτηση ενός αξιόλογου φορ, που θα προσφέρει καταλυτικές λύσεις στον τομέα του σκοραρίσματος. Οι διαπραγματεύσεις με το παίκτη, που φέρεται να έχει κινήσει το ενδιαφέρον του συλλόγου των δυτικών προαστίων είναι σε προχωρημένο στάδιο και η αίσθηση που έχει καλλιεργηθεί, θέλει τις δύο πλευρές εντός των ημερών να προχωρούν σε τελική συμφωνία.

 

Ζαμπέτας: «Για νίκη στη Νέα Σμύρνη»

Το έναυσμα για επιστροφή στις νίκες με αντίπαλο την Νέα Σμύρνη έδωσε με δηλώσεις του στο  «Αbola.gr» ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας: «Προερχόμαστε από ένα ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕ Αιγάλεω, το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί καλύτερα, ειδιά από τη στιγμή κατά την οποία βρεθήκαμε να προηγούμαστε δύο φορές στο σκορ. Τώρα η προσοχή μας επικεντρώνεται εξ’ ολοκλήρου στην προσεχή αναμέτρηση με την Νέα Σμύρνη, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Πάμε για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια, ώστε να μείνουμε κοντά στους στόχους μας».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (26/11/22)

Abola Newsroom

Κρόνος Αιγάλεω-Δάσος Χαϊδαρίου 1-2

Abola Team 3

Τα σημερινά αποτελέσματα (4/10) στην ΕΠΣΑ

Abola Team