free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μπαμ» με Παπακωνσταντίνου η Αγία Παρασκευή

Στην απόκτηση του 25χρονου μέσου της Ηλιούπολης προχώρησε η ομάδα των βορείων προαστίων.

 

 

 

 

«Κόλπο-γρόσο» με την απόκτηση του Τάσου Παπακωνσταντίνου πραγματοποίησε η Αγία Παρασκευή! Οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη του 25χρονου κεντρικού χαφ από την Ηλιούπολη, τον οποίο συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις κι εκτιμάται ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές να αποτελέσει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον προπονητή Μιχάλη Κάτσικα.

Όπως φυσικά και να ηγηθεί της προσπάθειας,. Που θα επιχειρήσει η νέα του ομάδα για μία αξιοπρόσεκτη παρουσία στο δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες της Αγίας Παρασκευής κινήθηκαν ταχύτατα και προχώρησαν στην έκδοση δελτίου του νεοαποκτηθέντα μέσου, ο οποίος αυτομάτως απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στο επερχόμενο γειτονικό ντέρμπι απέναντι στον Χολαργό.

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ανθρώπων της Αγίας Παρασκευής δεν εξαντλούνται εδώ, αφού σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, φέρονται να απέχουν μία ανάσα από την απόκτηση ενός ικανού και ποιοτικού στράικερ.

 

Κάτσικας: «Ιδιαίτερο παιχνίδι με Χολαργό»

Την επιστροφή της στις νίκες θα επιχειρήσει να πετύχει η Αγία Παρασκευή, η οποία την ερχόμενη Κυριακή φιλοξενεί τον γειτονικό Χολαργό. Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στο σωματείο, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Μιχάλη Κάτσικα στο «Αbola.gr»:

«Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα, όπως είναι ο Χολαργός. Ο προσεχής μας αντίπαλος προέρχεται από έρνα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων και σίγουρα πληροί όλες τις προδιαγραφές να πραγματοποιήσει μία ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Σαφέστατα χρειάζεται να επιδείξουμε αυξημένη προσοχή, ώστε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να φτάσουμε σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας επιτρέψει να κοιτάξουμε ψηλότερα».

 

 

 

Related posts

Γκολ ο Αθανασιάδης και νίκη ο Ολυμπιακός Λιοσίων!

abola10

A.E. Χαλανδρίου: «Φίλε Σταμάτη, καλό σου ταξίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

Ελεύθερος ο Έντισον Κιάφα από τους Τράχωνες