free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τέλος ο Μπάτσας από τον Θρίαμβο Χαίδαρίου

 

Στην λύση της συνεργασίας του με τους πρωτοπόρους του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ προχώρησε ο 22χρονος τερματοφύλακας.

 

 

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ο Αλέξανδρος Μπάτσας

Έπειτα από θητεία, η οποία κράτησε για διάστημα ενός έτους, ο 22χρονος τερματοφύλακας έλυσε φιλικά τη συνεργασία του με τον πρωτοπόρο σύλλογο των δυτικών προαστίων στον πρώτο όμιλο της Α’ Κταηγορίας ΕΠΣΑ και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Ο νεαρός πορτιέρο, είχε αποκτηθεί από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στην περσινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από τον Πανερυθραϊκό, προκειμένου να καλύψει το κενό στην τριάδα των γκολκίπερ της ομάδας, που είχε αφήσει ο Παπαδιώτης με την ξαφνική αποχώρηση του.

Ο Αλέξανδρος Μπάτσας, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου φοιτά, και παράλληλα λόγω της μακρινής απόστασης που διένυε καθημερινά για να δίνει το παρόν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Θριάμβου Χαϊδαρίου, πήρε την απόφαση και ζήτησε την λύση της συνεργασίας του με τον σύλλογο, ώστε να αγωνιστεί σε έναν σύλλογο που θα βρίσκεται πιο κοντά στην μόνιμη κατοικία του.

Ο ικανότατος τερματοφύλακας εκτός από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και τον Πανερυθραϊκό έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ακάδημο και Νεοπεντελικό.

Η αποχώρηση πάντως του εν λόγω πορτιέρο από την ομάδα δεν άλλαξε κάτι σχετικά με τον προγραμματισμό και σχεδιασμό του προπονητή Νίκου Παπαρούνη όσο αφορά την θέση των τερματοφυλάκων, καθώς ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έχει στην διάθεση του τον αρχηγό και έμπειρο Στέλιο Σκυριώτη, τον ικανότατο Γιώργο Αργυρόπουλο, όπως και τον εξελίξιμο και ταλαντούχο 16χρονο Αλέξανδρο Ρούμπα, ο οποίος από την αρχή της φετινής σεζόν έχει προωθηθεί στο ανδρικό τμήμα.

Related posts

Κωνσταντινίδης αντί Ράμμου στην Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Τρεις ακόμη σημαντικές ανανεώσεις στην Αγία Παρασκευή

Kώστας Παλαιολόγος

Γκολ και θέαμα το Ηράκλειο!

abola10