free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βήμα πρόκρισης ο Πλατανιάς, 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου πραγματοποίησε ο Πλατανιάς κερδίζοντας με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια. Την ερχόμενη εβδομάδα η ρεβάνς στα Γιάννινα.

 

Σε παιχνίδι με καλό ρυθμό, ο Πλατανιάς ήταν πιο απειλητικός από τον ΠΑΣ και στο 38’ έφτασε κοντά στο 1-0, όμως το σουτ του Σίγκνεβιτς προσέκρουσε στο δοκάρι. Τελικά οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 49’ με τον Γουνδουλάκη να τροφοδοτεί τον Αποστολόπουλο και τον τελευταίο να νικά τον Περιστερίδη με διαγώνιο σουτ.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν μπόρεσε να βρει κάποια καθαρή ευκαιρία, σε αντίθεση με τον Πλατανιά που μετά το 80’ σε τρεις περιπτώσεις με τους Καρυπίδη (84’), Γιορέντε (88’) και Σίγκνεβιτς (91’) άγγιξε το 2-0. 

Συνθέσεις:

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Κάργας, Πριντέτα, Καρυπίδης, Γιορέντε, Μαραγκός, Μενδρινός (67′ Ντεβέσα), Γουνδουλάκης (80′ Μουνάφο), Ντίνας (67′ Μανούσος), Σίγκνεβιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες (72′ Κούτρης), Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Βιντάλ (68′ Γιάκος), Νικολιάς (65′ Ακόστα), Ζάιρο, Κόντε.

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας).

 

Πηγή: soccerplus.gr

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/uesIN3w0-cI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Related posts

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1: Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 11′ (video)

Abola Newsroom

Μια ανάσα από τα προημιτελικά ο Αστέρας Τρίπολης

Abola Newsroom

Κύπελλο: Αλλαγή ημέρας και έδρας στο Ηρόδοτος – Απόλλων Πόντου!

Abola Team 2