free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Τσίκος

Σφίξιμο στον τετρακέφαλο αντιμετωπίζει ο μεσοαμυντικός της Κοψαχείλας και πλέον η συμμετοχή του κόντρα στα Πετράλωνα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

 

Πρόβλημα με τον Μιχάλη Τσίκο ανέκυψε στην Κοψαχείλα ενόψει του επερχόμενου κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα κόντρα σστα Πετράλωνα.

Ο 25χρονος στόπερ, ο οποίος μπορεί να καλύψει και τη θέση του ανασταλτικού μέσου σε μία από τις προηγούμενες προπονήσεις υπέστη σφίξιμο στον τετρακέφαλο και πλέον η συμμετοχή του στην κυριακάτικη αναμέτρηση κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη.

Από την πλευρά του οΤσίκος θα επιδιώξει να εξαντλήσει μέχρι και την τελευταία πιθανότητα όσον αφορά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί, με τον τεχνικό Αντώνη Κουφογιαννάκη να δείχνει διάθεση να περιμένει μέχρι την ύστατη ώρα το πώς θα αισθανθεί ο πολυσύνθετος παίκτης, ώστε να καταστρώσει ανάλογα τα πλάνα του.

Τα αγωνιστικά προβλήματα διογκώνονται για την τεχνική ηγεσία της Κοψαχείλας από την στιγμή κατά την οποία έχουν ήδη τεθεί νοκ άοτυ τόσο ο Αλέξης Βεϊζάι, που υποφέρει από πόνους στον αχίλλειο τένοντα, ο Μάρτιν Μπορίσοφ με την μέση του, όπως επίσης και ο Κώστας Πελεκάσης, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του.

Αν συνυπολογιστεί και η δεδομένη εδώ και καιρό απουσία του Επαμεινώνδα Κόκκαλη, ο οποίος βρίσκεταις την Λέρο για επαγγελματικές του υποθέσεις, εύκολα μπορεί να διανοηθεί κανείς πόσο πολύ μειώνονται οι εναλλακτικές επιλογές για τον προπονητή Αντώνη Κουφογιαννάκη, όσον αφορά τη συγκρότηση μίας αξιόμαχης ενδεκάδας.

 

Κουφογιαννάκης: «Δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι!»

 

Ο έμπειρος τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης με δηλώσεις του στο «Abola.gr» εξέφρασε τον εύλογο προβληματισμό του με αφορμή τα συνεχόμενα αγωνισιτκά προβλήματα που παρουσιάζονται στον ορίζοντα:

«Κυριολεκτικά φέτος δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι. Πάνω που πάμε να ηρεμήσουμε, όλο και κάποιο πρόβλημα παρουσιάζεται, με άμεση συνέπεια να μην προετοιμαζόμαστε κα΄τω από τις δυνατές καλύτερες προοπτικές. Από την πλευρά μας κόντρα στα πολλά εμπόδια που καλούμαστε να ξεπεράσουμε θα πάμε απέναντι στα Πετράλωνα να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

 

 

 

 

Related posts

Σπυράκης: «Να βγάλουμε εγωϊσμό και πάθος»

Σωτήρης Ρίζος (Αστέρας Εξαρχείων): Θα είμαστε ανταγωνιστικοί

admin

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα της Κυριακής (23/2)

Abola Team