free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ξανά στις επάλξεις Πανουργιάς και Τριαντούλης

 

Στις προπονήσεις του Τριφυλλιακού επανεντάχθηκαν οι δύο χαρισματικοί χαφ.

 

 

Ανασύνταξη δυνάμεων σήμανε στον Τριφυλλιακό. Ο τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Κατσαρός με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνει ότι μειώνονται αισθητά τα αγωνιστικά του προβλήματα ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα του στον συναρπαστικό τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι δύο πολύ χρήσιμα «εργαλεία» της ομάδας τα οποία απείχαν από τις εκδηλώσεις του συλλόγου για διάφορους λόγους, ενσωματώθηκαν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο λόγος για τους Χρήστο Πανουργιά και Φίλιππο Τριαντούλη.

Ο πρώτος απείχε λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων κι επανήλθε, ώστε να ενισχύσει την ομάδα του στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ σε ό,τι αφορά τον Τριαντούλη, ο δυναμικός χαφ διευθέτησε τα θέματα σπουδών του, γεγονός το οποίο του επέτρεψε να επανέλθει δριμύτερος στις προπονήσεις της ομάδας του.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό Γιώργο Κατσαρό, συγκαταλέγεται επίσης η επανένταξη των Θανάση Αγγελόπουλου και Παναγιώτη Λάκαρη, οι οποίοι ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους και «φώναξαν» ετοιμοπόλεμοι, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του φετινού «μαραθωνίου»

 

Κατσαρός: «Για το καλύτερο με Αρμενική»

 

 

 Το έναυσμα για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Αρμενική, έδωσε με δηλώσεις του στο «Abola.gr» ο τεχνικός Γιώργος Κατσαρός

«Προερχόμαστε από μία ήττα από τα Πετράλωνα. Μία ομάδ,α η οποία έχει θέσει πολύ υψηλές βλέψεις και είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Στο συγκεκριμένο ματς, θεωρώ ότι από ένα σημείο κι Το έπειτα μας κόστισαν οι πολλές και σημαντικές απουσίες βασικών αμς στελεχών. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο καθοριστικό παιχνίδι με την Αρμενική, όπου θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

 

 

 

 

Related posts

Κουτσουδάκης: «Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος

Καββαδίας: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Kώστας Παλαιολόγος

Στούλης: «Είμαστε ομάδα για πολύ ψηλότερα!»

Kώστας Παλαιολόγος