free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα»

 

 

Το σύνθημα για νίκη επί της Κοψαχείλας έδωσε ο τεχνικός των Πετραλώνων Χρήστος Κιούρκος.

 

 

Μονόδρομο αποτελεί για τα Πετράλωνα η κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στην Κοψαχείλα. Το ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου φιλοξενεί την ιδιαίτερα σκληροτράχηλη κι ανταγωνιστική ομάδα των νοτίων προαστίων σε μία αναμέτρηση ανοικτή για κάθε αποτέλεσμα.

Άπαντες στο στρατόπεδο των Πετραλώνων δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του αγώνα, ώστε να  διατηρηθούν σε τροχιά ανόδου και να αντιμετωπίζουν την καθοριστική συνέχεια στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ενδεικτικές της αποφασιστικότητας που ξεχειλίζει στην ομάδα των Πετραλώνων για νίκη στην κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στην Κοψαχείλα, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Χρήστου Κιούρκου στο «Abola.gr»:

«Γενικότερα βρισκόμασετε σε πολύ καλή κατάσταση. Προερχόμαστε από την εκτός έδρα ςνίκη επί του Τριφυλλιακού, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση και θέλουμε να διατηρήσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η προσοχή μας τώρα έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που δίνουμε στην έδρα μας κόντρα στην Κοψαχείλα. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή και σκλητροτράχηλη ομάδα. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να βρούμε τις λύσεις, που θα μας δώσουν την νίκη και παράλληλα θα μας προσφέρουν τη δυνατότητα να διατηρηθούμε στις προνομιούχες θέσεις του ομίλου. Χρειαζόμαστε νίκη έστω και με …μισό μηδέν, ώστε να διευκολυνθεί το έργο μας.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό Χρήστο Κιούρκο συγκαταλέγεται το γεγονός της παντελούς έλλειψης αγωνιστικών προβλημάτων

 

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Με σοβαρότητα κόντρα στον ΑΟ Ιλίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Παράδεισος 2-1 την Κορωνίδα

Abola Team

Κουτσουδάκης: «Ενθαρρυντικά μηνύματα από τους μικρούς»

Kώστας Παλαιολόγος