free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νοκ άουτ ο Γιάρας

Ο νεοαποκτηθείς φορ του Καλαμακίου υπέστη διάστρεμμα και θα απουσιάσει από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

 

Ραντεβού με την ατυχία του είχε ο Άρης Γιάρας. Ο νεαοποκτηθείς επιθειτκός ακι από τους ποδοσφαιριστές που με την δική του παρουσία έχουν προσδώσει ποιότητα και χαρακτήρα νικητή στην ομάδα του Καλαμακίου υπέστη διάστρεμμα, το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις  προβλέπεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για τις δέκα επόμενες ημέρες. Με άμεση συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ για την επόμενη καθοριστική αναμέτρηση της ομάδας των νοτίων προαστίων με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Όπως είναι φυσικό, η απουσία του Γιάρα έρχεται να αναπροσαρμόσει σε σημαντικό βαθμό τα πλάνα του προπονητή Νίκου Μανωλά.

Το …ωραίο της υπόθεσης, είναι ότι ο τραυματισμός του Γιάρα ήρθε τη στιγμή, όπου έδινε μάθημα φυσικής αγωγής στα ΤΕΦΑΑ όπου φοιτεί κι ενώ εκτελούσε μία άσκηση στο μπάσκετ!

 

Μανωλάς: «Είμαστε τρομερά άτυχοι φέτος…»

Η είδηση του τραυματισμού του Γιάρα, όπως είναι φυσικό, στενοχώρησε ιδιαίτερα τον τεχνικό Νίκο Μανωλά, ο οποίος μιλώντας στο «Αbola.gr», έσπευσε να δώσει το σύνθημα για την κρίσιμη συνέχεια:

«Είμαστε τρομερά άτυχοι φέτος! Τραυματίστηκε ο παίκτης, που με την έλευσή του, μας είχε ανεβάσει πάρα πολύ επίπεδο και προσέδιδε με την όλη του παρουσία, ποιότητα στην επιθετική μας λειτουργία. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε εκ των έσω το κενό, που αφήνει η απουσία του Γιάρα και να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγνωισιτκοί απέναντι στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τενχικού, για να προσθέσει:

«Πλέον, εδώ που βρισκόμαστε, καλούμαστε να δώσουμε 14 τελικούς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε παιχνίδια και ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου, οφείλουμε να δείχνουμε το καλύτερό μας πρόσωπο και να προσθούμε να παίρνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από την κάθε αναμέτρηση.  Όσον αφορά ειδικά την Θύελλα Αγίου Δημητρίου, πρόκειται για μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα, η οποία έχιε θε΄σει υψηλούς στόχους, ωστός είμαστε υποχρεωμένο να παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο»

 

 

 

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Δεν μας ξεγελάει η θέση του αντιπάλου»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέλος από τον ΠΑΣ Γαλάτσι ο Αλέκος Σιδηράς

admin

Ανδρέας Νάστος (Ηρακλής Περιστερίου): “Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται”

admin