free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Διάστρεμμα ο Φραγκουλόπουλος, «πονάει» στον «άσο» ο ΠΑΣ Γαλάτσι

 

 

Νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τον Πανθησειακό τέθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας των βορείων προαστίων.

 

 

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Γιάννη Φραγκουλόπουλο ανέκυψε στον ΠΑΣ Γαλάτσι, ενόψει της καθορισιτκής εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθησειακό.

Ο βασικός πορτιέρο του συλλόγου των βορείων προαστίων εγκατέλειψε με διάστρεμμα από την προπόνηση της Πέμπτης, με άμεση συνέπεια να τεθεί οριστικά εκτός πλάνων του προπονητή του Θοδωρή Κουτσουδάκη. Τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία πολλαπλασιάζονται από την στιγμή κατά την οποία εκτός μάχης έχουν ήδη τεθεί οι τραυματίες Παναγιώτης Κοσκινάς και Μιχάλης Ευαγγέλου.

  

Κουτσουδάκης: «Μόνο νίκη με Πανθησειακό»

Το σύνθημα για άμεση επιστροφή στις νίκες έσπευσε να δώσει με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» ο προπονητής Θόδωρος Κουτσουδάκης. Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Πανθησειακό:

 «Όλη την εβδομάδα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Πανθησειακό. Οι παίκτες μου τα έχουν δώσιε όλα, είναι αποφασισμένοι και το κυριότερο θέλουν όσο τίποτα άλλο να φτάσουμε στην νίκη, ώστε να ανασάνουμε βαθμολογικά. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλέον».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που μονίμως πρωταγωνιστεί»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας στον Αστέρα Εξαρχείων!

abola10

Άλμα ανόδου τα Πετράλωνα, 2-0 εκτός την Αρμενική

Abola Team 3