free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Μπαμ» με Χαλιλάι ο Ιπποκράτης!

 

Στην ένταξη του 23χρονου επιθετικού από το Δάσος Χαϊδαρίου προχώρησε η ομάδα του Περιστερίου.

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Χρήστου Χαλιλάι πραγματοποίησε ο Ιπποκράτης!

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε συμφωνία με τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος προέρχεται από το Δάσος Χαϊδαρίου και την περασμένη περίοδο είχε σημειώσει 16 γκολ με τους «πρασινοκίτρινους».

Η ένταξη του νεαρού και ικανότατου φορ αναμένεται να ισχυροποιήσει σε σημαντικό βαθμό την εμπροσθοφυλακή του Ιπποκράτη και να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο γρανάζι στην μηχανή που ετοιμάζει ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος στον πρώτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία ενόψει της σημερινής κρίσιμης αναμέτρησης με την Νέα Σμύρνη, συγκαταλέγεται επίσης η επανένταξη του στρατευμένου Γιώργου Μίχου, ο οποίος εξασφάλισε άδεια και θα ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του για νίκη.

Ζαμπέτας: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στην Νέα Σμύρνη., έδωσε με δηλώσεις του στο «Abola.gr» ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας:

«Καλούμαστε να δώσουμε ένα πολύ κρίσιμο εκτός έδρας ματς απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, όπως είναι η Νέα Σμύρνη. Από την πλευρά μας θα πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και με ιδιαίτερη προσήλωση, ώστε να φτάσουμε σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας επιτρέψει να ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα φανούμε ανταγωνιστικοί».

 

 

 

Related posts

Λύγκος: «Να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών»

Kώστας Παλαιολόγος

Κορωνίδα-Τόλμη Περιστερίου 0-1

Abola Team 3

Δήλωση Αντιπροέδρου Νίκης Γαλατσίου , Γιώργου Κασκαντιρη

Ρένος Γιαμπουράς