free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΣΤΙΒΟΣ

Δεβετζή: “Γι’ αυτό δεν μπόρεσα να αποδείξω την αθωότητα μου”

Mε δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, η Πηγή Δεβετζή εξήγησε γιατί δεν μπόρεσε -μέσω προσφυγής- να αποδείξει την αθωότητά της, αναφορικά με την κατηγορία περί ντόπινγκ.

 

Σύμφωνα με το δικηγόρο, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, το γεγονός ότι κρίθηκε απαράδεκτη η προσφυγή της Πηγής Δεβετζή ενώπιον του ΑΣΕΑΔ οφείλεται σε… τυπικούς λόγους, αφού όπως αναφέρεται, ο τότε δικηγόρος της κατέθεσε εκπρόθεσμα την προσφυγή της.

 

 

ΦΩΤΟ Eurokinissi Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Πηγής Δεβετζή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
ΦΩΤΟ Eurokinissi Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Πηγής Δεβετζή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
 
 

 

Το δελτίο Τύπου:

“Δημοσιεύτηκε σήμερα η απόφαση του ΑΣΕΑΔ σχετικά με την προσφυγή της Ολυμπιονίκου Πηγής Δεβετζή κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής του ΣΕΓΑΣ, με την οποία κρίθηκε πειθαρχικά ελεγκτέα για παράβαση των διατάξεων περί ντόπινγκ.

Δυστυχώς το ΑΣΕΑΔ απέρριψε ως απαράδεκτη την προσφυγή και δεν εισήλθε στην εξέταση της ουσίας των λόγων της προσφυγής της Ολυμπιονίκου, που αποδείκνυαν την αθωότητά της, γιατί ο τότε δικηγόρος της την κατέθεσε εκπρόθεσμα.

Για λόγους δηλαδή τυπικούς, η Πηγή Δεβετζή απώλεσε τη δικονομική δυνατότητα να αποδείξει την αθωότητά της ενώπιον των τακτικών δικαστών του ΑΣΕΑΔ.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος”

 

Πηγή: newsit.gr

 

 

Related posts

«Κυρίαρχη» η Παπαχρήστου στο τριπλούν! Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα (vid)

Abola Team 2

Μπελιμπασάκη: Aσημένιο μετάλλιο στα 400μ.!! (vid)

Abola Team 2

Diamond League: «Χρυσή» η Στεφανίδη!

Abola Team 2