free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Τριγλία 3-0 τον Πανθηραϊκό

Η ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας επιδόθηκε σε «μονόλογο» απέναντι στον Πανθηραϊκό, εκμεταλλεύθηκε τα κενά στο κέντρο της άμυνας των φιλοξενούμενων και επιβλήθηκε με το «πεντακάθαρο» 3-0, σκορ ενδεικτικό της διαφοράς των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

 

Ταυτόχρονα, στην επιμέρους μονομαχία του Γιώργου Αρχοντάκη με τους νησιώτες, ο πρώην τεχνικός του Πανθηραϊκού πήρε τη δική του, προσωπική νίκη.

Μόλις στο 18′ ο Καλογιάννης έφυγε μόνος απέναντι από τον Μπαμπανιώτη από την μπαλιά του Τσεβά και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του για το 1-0, τη στιγμή που οι παίκτες του Πανθηραϊκού είχαν σταματήσει, εκτιμώντας πως ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Στο 40′ ο Ποτουρίδης πλάσαρε εύστοχα, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης του δεύτερο βοηθού Καρδάση για ύπαρξη οφσάιντ και στο 45′ η αριθμητική ισορροπία εξαλείφθηκε, αφού ο Κορτσινίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για τράβηγμα σε αντίπαλο που έφευγε μόνος προς την εστία του Πανθηραϊκού. Τα πράγματα είχαν γίνει, πλέον, πολύ πιο εύκολα για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 68′ ο Ποτουρίδης έφυγε από κανονική θέση στην πλάτη της άμυνας και αφού πέρασε και τον Μπαμπανιώτη, πλάσαρε με το αριστερό πόδι για το 2-0. Στο 75′ ο Καλογιάννης έγραψε το τελικό 3-0 με δυνατό σουτ στη γωνία της εστίας και αφού πρώτα «χόρεψε» τον προσωπικό του αντίπαλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 86′ κι έπειτα ο Πανθηραϊκός αγωνίστηκε με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Σαββίδης, σε σημείο όπου είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές.

Διαιτητής ήταν ο Παπαποστόλου, με βοηθούς τους Χατζηκαμαγιάννη (Εύβοιας) και Καρδάση (Λέσβου).

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Μαντζώρος, Μπιταξής, Κότσι, Παπασάββας (58′ Παπαδόπουλος), Ποτουρίδης (85′ Βεντούρας), Καλογιάννης, Τσεβάς (76′ Μάργαρης)

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Μπαμπανιώτης, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Σαββίδης, Λούκα, Φύτρος (62′ Μποτωνάκης), Λαζαρίδης (66′ Πέκα), Κριτσάς, Ζώνας (76′ Παπίτσας), Περιάλης.

Related posts

Πλησιάζει ο Ανυφαντάκης στον Ιωνικό!

Abola Team 2

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: Ανακοίνωσε τον Κιρτζιαλίδη ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι

Γιώργος Ανανίδας

Παρελθόν ο Πέρρας από το Κιάτο

Abola Team 2