free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καθάρισε νωρίς η Τερψιθέα

Με σκόρερ τον Σκουμπουρδή η Τερψιθέα επικράτησε απέναντι στο Ίλιον με 1-0, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πολύ ένταση κατά την διάρκεια αλλά και μετά το σφύριγμα της λήξης.

 

Το γκολ ήρθε στο έβδομο λεπτό με τον  Σκουμπουρδή να παίρνει το ριμπάουντ από τον Γεροντάκη και να στέλνει ψύχραιμα την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Στην συνέχεια του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν άλλες  δύο-τρεις καλές στιγμές ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο μέρος συνεχίστηκαν τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι διακοπές ήταν αρκετές, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ποδοσφαιριστές να πιάνονται στα χέρια και υπήρξε αναστάτωση για λίγα λεπτά, ωστόσο στο τέλος οι ψυχραιμότεροι «έσβησαν» την φωτιά.

 

Τερψιθέα : Eξαρχάκος, Μυλωνάς (Νίκου 65’), Δρακούλης, Μπελέρης, Σπανός, Ζησόπουλος, Τσιρόπουλος (Χατζιστεφάνου 52’), Ματσαγγός, Σκουμπουρδής, Τσάκλανος (Μπελεβώνης 89’), Κοτζαμάνης

 

Α.Ο Ιλίου : Γεροντάκης, Σπυροπαπάδης, Λίτσας, Αντάλης, Πλάκας, Τσαμποδήμος, Μπαντές, Λουκάρης (Ξενάκης 70’), Πυλαρινός, Μάκρας (Σταματάκης 85’), Δαμασκηνός (Τόλιας 75’)

Related posts

Επιστροφή στις νίκες ο ΠΟΨ με σπουδαίο διπλό!

Abola Newsroom

«Διαθέτουμε ποδοσφαιριστές με αναπτυγμένη την αίσθηση του γκολ»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαντζούνης: «Μας περιμένουν πέντε τελικοί»

Kώστας Παλαιολόγος