free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με ανατροπή στο σκορ ο Άρης Πετρούπολης 3-2 τον Άγιαξ Ταύρου

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κυριαζή, η ομάδα του Αλέξη Γκλεγκλέ, ο Άρης Πετρούπολης έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Άγιαξ Ταύρου και επικράτησε με 3-2, στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου.

 

Έτσι, αύξησε τη συγκομιδή της, επαναφέροντας παράλληλα την απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι του Φώτη Ζησάκη δεν μπόρεσαν να δώσουν την αξία που θα ήθελαν στο μεγάλο διπλό της περασμένης εβδομάδας στο Καματερό.

Μετά από 23 λεπτά αγώνα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Κυριαζή μετά από ασίστ του Π. Γεωργίου (0-1), για να έρθουν τα… πάνω κάτω μέσα σε ένα πεντάλεπτο μετά το πρώτο ημίωρο. Αρχικά, στο 33′ ο Τσεφάι υπέπεσε σε τραγικό λάθος, χάνοντας την κατοχή της μπάλας και δίνοντας την ευκαιρία στον Σερδενέ να την σπρώξει στα δίχτυα για το 1-1, ενώ στο 37′ ο Π. Γεωργίου υπέπεσε σε πέναλτι κάνοντας χέρι, με τον Ερμάλ να το μετατρέπει σε γκολ και να δίνει το προβάδισμα στον Άγιαξ (2-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθροκίτρινοι μπήκαν αποφασιστικά με στόχο να αλλάξουν πλήρως το σκηνικό και το πέτυχαν στον απόλυτο βαθμό. Στο 70′ ο -κορυφαίος του αγώνα- Κυριαζής ισοφάρισε με κοντινό πλασέ (2-2), ενώ στο 83′ ο Παούρης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και έγραψε το τελικό 2-3, υποδεχόμενος την μπάλα από το δοκάρι μετά από το σουτ του Δ. Γεωργίου.

Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου, με βοηθούς τους Απτόσογλου και Κουτσογιάννο.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Φώτης Ζησάκης): Κόρδας, Στασινόπουλος, Ανδρέου (58′ Μιχαηλίδης), Γεωργακόπουλος, Καντέλι, Σερδενές, Ερμάλ, Κούρτι, Θεοφάνους, Βαζλαματζής (68′ Οικονόμου), Παληγεώργος (78′ Βανάκης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Αλέξης Γκλεγκλές): Τσεφάι, Λάπας, Παναγιωτίδης (68′ Γεωργακόπουλος), Βασιλάκος, Νίκολι, Π. Γεωργίου, Λάλα, Κυριαζής, Ζούκας (46′ Παούρης), Δ. Γεωργίου (88′ Μπουφίδης), Τσάτσα.  

Related posts

Ο Ήφαιστος Περιστερίου επικράτησε με 2 – 1 τον Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 2

Ώρα κρίσης για τον Αντώνη Τσιμπάκη στον Πανερυθραϊκό

Kώστας Παλαιολόγος

Απαγορευτικό στην μετακίνηση των οπαδών του Αιγάλεω

Abola Team 3