free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Εργοτέλης 3-0 εκτός έδρας τη Ρόδο

Σε απόσταση αναπνοής έχει πλησιάσει, πλέον, τον Ιωνικό ο Εργοτέλης, ο οποίος αξιοποίησε την απώλεια βαθμών του μεγάλου του αντιπάλου στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής.

 

Η ομάδα της Κρήτης έκανε αυτό που έπρεπε στη Ρόδο και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς. Με κορυφαίο τον Σέρχιο Λεάλ και ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στο επιβλητικό 3-0 επί των αντιπάλων τους, που μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί μόλις για ένα 45λεπτο.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους, που όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ. Ωστόσο, με την έναρξη της επανάληψης οι ισορροπίες άλλαξαν, όταν στο 50′ ο Λεάλ εκτέλεσε απευθείας προς την εστία φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, δίνοντάς της το προβάδισμα. Τα πράγματα είχαν απλοποιηθεί για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έφτασαν σε ένα δεύτερο γκολ στο 64′, «κλειδώνοντας» το τρίποντο. Ο Λεάλ εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπάτζιος έπιασε το πρώτο σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και ο Καϊμακαμούδης από κοντά έγραψε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους στο 83′, όταν ο Βογιατζής έγραψε το 3-0 με κεφαλιά, από εκτέλεση φάουλ -ποιου άλλου;- του Λεάλ!

Διαιτητής ήταν ο Κορδολαίμης (Ανατολικής Αττικής), με βοηθούς τους Χαλβατζάκο και Τζιλίρη (Πειραιά).

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Πάππος, Τζημογιάννης, Καντιμοίρης, Μοσχάκης (59′ Χατζηλιόντας), Κασαπάκης (84′ Τζιβίλογλου), Ανδρίκος, Κωνσταντίνου, Κουρούπης, Ευγενικός, Στεφανίδης (75′ Ιμεραλιλάι), Τορεζάνι

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Λεάλ (88′ Μανουσάκης), Μισέλ, Γκοτσούλιας (46′ Βογιατζής), Κατσικοκέρης, Νικολακάκης, Τζανής, Μπάτζιος, Νιάρος, Μίνγκας (56′ Καϊμακαμούδης), Σερτζίνιο.

Related posts

Δεν είχαν τον Άγιο τους!

Abola Team

Ο Διαγόρας πήρε τον Λάμπρου

Abola Team 2

Πήρε Σπυρόπουλο, κοντά σε Σωτηρόπουλο ο Διαγόρας Βραχνέϊκων!

Abola Team 2