free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ερμής Ζωνιανών 2-0 τον Ηλυσιακό

Φρένο σε ένα παρατεταμένο διάστημα με αρκετές ισοπαλίες, αλλά και μερικές ήττες, έβαλε ο Ερμής Ζωνιανών και επέστρεψε στις επιτυχίες!

 

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη υπέταξε με άνεση τον Ηλυσιακό και έφτασε δίκαια στη νίκη με 2-0, έχοντας την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μόλις στο 3′ ο Τοπούζης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, νωρίτερα όμως είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, σε ένα κομβικής σημασίας χρονικό σημείο, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, όταν στο 42′ ο Ρόβας νίκησε τον Σηφάκη με πλασέ. Εξίσου δυνατά μπήκαν και στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι, πετυχαίνοντας να «κλειδώσουν» το τρίποντο… με τη δεύτερη: στο 46′ ο Τοπούζης νικήθηκε από τον Σηφάκη σε πέναλτι που κέρδισε ο Ρόβας, όμως δύο λεπτά μετά (48′) ο Πασιαλής έγραψε το 2-0, που έμελλε να παραμείνει μέχρι τέλους. Με βάση το αποτέλεσμα αυτό μετά από 84 μέρες (!) επέστρεψαν στις νίκες οι πράσινοι του Γιώργου Πετράκη.

Διαιτητής ήταν ο Μανδαλενάκης, με βοηθούς τους Δασκαλάκη και Μαυραντωνάκη (Ηρακλείου).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης, Πλουσής Β., Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Χατζηβασίλης, Γιακουμάκης, Φαμπίνιο (66′ Προβυδάκης), Τοπούζης, Ρόβας (83′ Γεμιστός), Πασιαλής (77′ Σκουτέλης)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος): Σηφάκης, Γραμματίκας, Δημακάκος (10′ λ.τρ. Ντούμπερετ), Πιπίνης (15′ λ.τρ. Ρόππας), Πέττας, Αμανατίδης (70′ Σαμιώτης), Φλέγκας, Κούντου, Ιωάννου, Μάλτσι, Κάλφας.

Related posts

Ποτουρίδης: Σκόραρα σε ένα ιστορικό γήπεδο…

Abola Team

Αλλάζει η αρίθμηση στις φανέλες των παικτών στην Γ΄Εθνική

Abola Team 2

Σπουδαία κίνηση με Ραπτάκη ο Γιούχτας!-Συνεχίζει ο Κασσωτάκης

Abola Team 2