free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Κομβικό το παιχνίδι με Παράδεισο!»

Σύνθημα ανασύνταξης από τον προπονητή των Ιλισίων 2004 Περικλή Παπαζαφειρόπουλο.

 

 

 

 

Η ήττα με 2-0 από τον Άγιο Δημήτριο στο σημαντικότερο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας σαφώς και προβλημάτισε τους ανθρώπους των Ιλισίων 2004, ωστόσο, σε καμία περίπτωση, όμως δεν έφερε την καταστροφή.

Άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στην κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα σε όλα τα επιπεδα, αρχής γενομένης απο την ερχόμενη κρίσιμη αναμέτρηση με τον Παράδεισο Αμαρουσίου, ώστε η ομάδα να διατηρηθεί γερά στο κόλπο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Περικλή Παπαπαζαφειρόπουλου στο «Αbola.gr»:

«Η ομάδα μας δημιούργησε κόντρα στον Άγιο Δημήτριο ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο, δεν είχαμε αποτελεσματικότητα. Ο αντίπαλος τις εκμεταλλεύτηκε και σε γενικές γραμμές νίκησε δίκαια. Ακόμη το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και οφείλουμε να στρέψουμε την προσοχή μας στην κρίσιμη συνέχεια που μας περιμένει, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Παράδεισο, η οποία είναι κομβικής σημασίας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

  

Μεταγραφικός «οργασμός»

Ιδιαίτερα έντονη είναι η μεταγραφική κινητικότητα πυ επικρατεί στα Ιλίσια 2004. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν με προσοχή το ενδεχόμενο απόκτησης ενός τερματοφύλακα κι ενός μπακ χαφ, οι οποίοι θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές να προσδώσουν ποιότητα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Οι επαφές με τους παίκτες που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

 

 

 

 

Related posts

Λαύρα Αργυρούπολης – ΑΕ Περιστερίου 3-2 (vid)

abola10

Γκοβερίνος: «Οι παίκτες μου έδειξαν προσήλωση»

Kώστας Παλαιολόγος

Τέλος ο Κωνσταντόπουλος από Ελευθερούπολη

abola10