free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Έχει πολύ δρόμο ακόμη!»

 

Ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου συνιστά ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας

 

 

 

Ένα δείγμα των φετινών της δυνατοτήτων παρουσίασε η Λυκόβρυση απέναντι στον ΓΣ Καισαριανής επικρατώντας με 1-0 , γεγονός το οποίο της επέτρεψε να παραμείνει αήττητη για 13ο συνεχόμενο παιχνίδι στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα το συγκρότημα των βορείων προαστίων αναρριχήθηκε στην ιδιαίτερα τιμητική πέμπτη θέση μαζί με τα Βριλήσσια έχοντας συγκομιδή 27 πόντων και πλέον ατενίζει την κρίσιμη συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου μιλώντας στο «Αbola.gr» εστίασε στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του σ εκαμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εφησυχαστούν, δεδομένου ότι οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων που μετέχουν στον συγκεκριμένο όμιλο είναι πολύ μικρές:

«Πετύχαμε μία ακόμη σημαντική νίκη επί μίας αξιόμαχης ομάδας όπως είναι ο ΓΣ Καισαριανής, αλλά ακόμη δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Το αήττητο σερί που έχουμε δημιουργήσει μετά τις πρώτες αγωνιστικές σίγουρα μας κολακεύει, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δημιουργήσει εφησυχασμό. Μας περιμένουν 13 ακόμη παιχνίδια, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν κι οφείλουμε να είμαστε πανέτοιμοι να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο όμιλός μας χαρακτηρίζεται από τις πολύ μικρές αποστάσεις που υπάρχουν μεταξύ των ομάδων, γεγονός το οποίο προσδίδει έξτρα ενδιαφέρον και μας εξωθεί να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή, για να προσθέσει:

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.Υπάρχει διαρκής ανταγωνισμός και θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για μάχη. Η προσοχή μας εστιάζεται πλέον στα δύο επόμενα καθοριστικά παιχνίδια που μας περιμένουν κόντρα σε Χρυσούπολη και Φοίνικα Περιστερίου».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Κρατάμε την αντίδραση και τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο πρόεδρος του Νεοπεντελικού Γιώργος Τσεβάς στο αbola.gr

Τάσος Ζαφειρίου

Γ. Καλύβας: Το γκολ έλλειπε από τον Ιάσονα στο ματς με την Καισαριανή

Abola Team 3