free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νέο γήπεδο ποδοσφαίρου αποκτά ο Πειραιάς!

Την δημιουργία νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στην περιοχή Θηβών και Φαλήρου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πειριαά Γιάννης Μώραλης.

 

 

 

 

Τη δημιουργία,  σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενός νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου, σε οικόπεδο του Δήμου Πειραιά στη Θηβών και Φαλήρου ανακοίνωσε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μιλώντας στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του Ατρόμητου Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κ. Κωσταράκος» στα Καμίνια.

Ακόμα, ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε  μια σειρά σημαντικών ανακατασκευών σε αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, λέγοντας, χαρακτηριστικά, ότι «το 2017 θα υπάρχει μια «έκρηξη» ανακατασκευής αλλά και δημιουργίας νέων  αθλητικών χώρων στην πόλη μας».

«Ήδη προχωράμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια στην πλήρη ανακατασκευή του Θεμιστοκλείου και στην ανακατασκευή του Σαλπέα και του γηπέδου των Καμινίων. Εντός του 2017 δημοπρατείται και το Παπαστράτειο», πρόσθεσε ο κ. Μώραλης. Και συνέχισε:

«Επίσης, κι αυτό το λέω πρώτη φορά δημοσίως,  σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, θα δημιουργηθεί ένα γήπεδο 11 x 11, στη Θηβών και Φαλήρου για τις Ενώσεις του Πειραιά, σε οικόπεδο του Δήμου Πειραιά που είναι χαρακτηρισμένο για αθλητικούς χώρους. Θα υλοποιήσουμε μια σημαντική συνέργεια με την ΠΑΕ Ολυμπιακός,  η οποία θα συνδράμει στην εγκατάσταση και εμείς θα διαθέσουμε το οικόπεδο. Είναι μια λύση για τα σωματεία του Πειραιά που ταλαιπωρούνται».

«Παράλληλα θα προχωρήσει και η ανακατασκευή του γηπέδου 11 x 11 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια», σημείωσε ο ίδιος. Και κατέληξε λέγοντας τα εξής:

 

«Θεωρώ ότι η υλοποίηση αυτών των έργων αλλά και άλλων παρεμβάσεων που σχεδιάζουμε, θα αλλάξουν τον χάρτη, τη δραματική εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη μας, γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες μας να υπάρχουν αθλητικές δραστηριότητες αν δεν διαθέτει η πόλη μας κατάλληλους  χώρους. Στην πόλη θα βελτιωνόμαστε χρόνο με το χρόνο. Είμαστε δύο χρόνια Δημοτική Αρχή, πλέον ήρθε η ώρα να υλοποιήσουμε αυτά τα οποία σχεδιάζαμε. Σίγουρα κάποια θέματα έχουν δρομολογηθεί, δεν είναι τόσο πολλά και μεγάλα για να αλλάξουν την εικόνα της πόλης μας. Θεωρώ ότι το 2017 και το 2018 θα είναι οι χρονιές που θα υλοποιηθούν τα περισσότερα από αυτά που είχαμε υποσχεθεί στους Πειραιώτες και είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνουν ή κάποια έργα θα δρομολογηθούν. Και για τη χώρα αλλά και για την πόλη ειδικότερα είμαι αισιόδοξος ότι κάθε χρόνο θα πηγαίνουμε προς το καλύτερο».

Related posts

Αίαντας Σαλαμίνας: Η αλητεία έχει τα όρια της

Nάσος Φακίδης

Στο «-1» η Ελλάς από τον Αίαντα

Nάσος Φακίδης

«Σαρωτικός» ο Ερμής

Nάσος Φακίδης