free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Δίκαιο το αποτέλεσμα, βρεθήκαμε σε κακή ημέρα»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς.

 

 

Με εντός έδρας ήττα από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου με 0-3 συνέχισε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, το Καλαμάκι στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο διατήρησε την ομάδα των νοτίων προαστίων χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η μέτρια εμφάνιση συνολικά της ομάδας προβλημάτισε τον προπονητή Νίκο Μανωλά, ο οποίος μιλώντας στο «Αbola.gr» στάθηκε στην απουσια του τραυματία Άρη Γιάρα, που επηρέασε την συνολική απόδοση του συνόλου:

«Κάναμε ένα άσχημο γενικά παιχνίδι. Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, με άμεση συνεπεια να γνωρίσουμε την ήττα από μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι η Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Το αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο, δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα, ενώ θεωρώ ότι μας στοίχισε πάρα πολύ η απουσία του τραυματία Άρη Γιάρα, ο οποίος στα τρία προηγούμενα παιχνίδια ήταν η δύναμή μας ο παίκτης, που προσέδιδε ποιότητα» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Καλαμακίου, για να προσθέσει:

«Ξεχνάμε το συγκεριμένο παιχνίδ και πλέον η μάχη μας συνεχίζεται με φόντο την παραμονή. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι με τον Τριφυλλιακό, το οποίο έχει συγκεντρώσει χαρακτήρα τελικού. Θέλουμε απαραίτητα την νίκη, ώστε να βάλουμε από κάτω τους αντιπάλους μας και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας».

 

«Κληρώνει» για τον  Γιάρα

 Ιδιαίτερα καθοριστικές προβάλλουν            οι επόμενες ημέρες στο Καλαμάκι αναφορικά με την προσπάθεια αποθεραπείας του Άρη Γιάρα. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός προέρχεται από διάστρεμμα, το οποίο του στέρησε τη συμμετοχή στην αναμέτρηση με την Θύελα Αγίου Δημητρίου και πλέον κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν τον τραυματισμό του και να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του στο επερχόμενο καθοριστικό παιχνίδι με τον Τριφυλλιακό

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσει σίγουρα ο τιμωρημένος Μάριος Γεροντάρης, ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Related posts

Γιορτή ανόδου για Μελίσσια

Nάσος Φακίδης

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Ζαμπούρας: «Ανταποκριθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων»

Kώστας Παλαιολόγος